Media

ANT1: To «Ντέρτι» αναβάλλεται και έρχεται η «Μάγισσα»

Αλλαγή σχεδίων για τον ANT1. Αναβάλλεται το «Ντέρτι» και έρχεται η... «Μάγισσα»!  

Τα στελέχη του ΑΝΤ1, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχουν ανακοινώσει τη νέα σειρά που ετοιμάζει το συγγραφικό δίδυμο Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρος Καλκόβαλης και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χάριτος.

Αναφερόμαστε στη δραματική σειρά «Ντέρτι», με άρωμα από τη δεκαετία του '80, που επρόκειτο να διαδεχθεί τις «Άγριες Μέλισσες». Μόνο που υπήρξε μία αλλαγή στα σχέδια των άμεσα εμπλεκομένων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των δημιουργών, το «Ντέρτι» αναβάλλεται στην παρούσα φάση, λόγω ειδικών συνθηκών, και προχωρούν στη δημιουργία μίας άλλης πρότασης, που κανονικά θα ακολουθούσε το πρώτο, χωρίς να ανακοινώνουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως, απ' ό,τι κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ υπερπαραγωγή που φέρει τον τίτλο εργασίας «Μάγισσα» και η ιστορία του διαδραματίζεται το 1818.

Αυτή την περίοδο γίνονται οι απαραίτητες προετοιμασίες και όσοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις ή συνάπτουν συμφωνία με τον σταθμό και την παραγωγή τηρούν απόλυτη σιγήν ιχθύος.

Πηγή: ΜYtv

Διαβάστε επίσης:

Σκιάδη-Ασημακοπούλου-Μπακλέση πρωταγωνίστριες στο νέο ψυχολογικό θρίλερ του ΑΝΤ1+

Με πρωτιά και εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης σήκωσε αυλαία το Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο ΑΝΤ1 και τον Απρίλιο - Αναλυτικά τα νούμερα των προγραμμάτων

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved