Το νέο ριάλιτι «Love Island» έρχεται στον ΣΚΑΪ
Media

Το νέο ριάλιτι «Love Island» έρχεται στον ΣΚΑΪ

Ένα εντυπωσιακό ριάλιτι έρχεται στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, με τίτλο «Love Island» το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα, τον Αύγουστο. 

Στον ΣΚΑΙ, για την τηλεοπτική σεζόν 2022-2023, γίνονται πολλά και ενδιαφέροντα «μαγειρέματα» τόσο σε επίπεδο μυθοπλασίας όσο και σε επίπεδο ενημερωτικών - ψυχαγωγικών εκπομπών. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, το κανάλι του Φαλήρου εξασφάλισε τα δικαιώματα του νέου ερωτικού ριάλιτι σόου «Love Island».

Εκεί, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι αναζητούν τον... έρωτα, αφήνοντας πίσω τα «τυφλά» ραντεβού και τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τη στιγμή, μάλιστα, που οι ενδιαφερόμενοι θα φτάσουν στο νησί του έρωτα, πρέπει να βρουν τη δύναμη να αντεπεξέλθουν στις καθημερινές προκλήσεις, να δοκιμάσουν τις σχέσεις τους αλλά και τις αντοχές τους.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό του σταθμού, το ριάλιτι σόου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα περί τα τέλη Αυγούστου και θα προβάλλεται καθημερινά στη μεταμεσονύχτια ζώνη, ευελπιστώντας σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Όσο για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του συγκεκριμένου πρότζεκτ; Αυτό κρατείται επτασφράγιστο μυστικό.

Πηγή: MYtv

Διαβάστε επίσης:

Η Josephine τώρα και παρουσιάστρια

Love Island: Αυτό είναι το νέο ριάλιτι και... έρχεται στο Μακεδονία TV!

Love Island: Η βίλα των… οργίων στη Χαλκιδική!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved