Μενεγάκη: Η συνάντηση με πρώην συνεργάτη της μετά από δέκα χρόνια και η ανανέωση του κήπου της!
Media

Μενεγάκη: Η συνάντηση με πρώην συνεργάτη της μετά από δέκα χρόνια και η ανανέωση του κήπου της!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει σήμερα, 18 Μάη έναν καλεσμένο – έκπληξη και όπως είπε και η παρουσιάστρια έχουν να συναντηθούν δέκα ολόκληρα χρόνια!

Ο λόγος για τον πρώην συνεργάτη της, Σπύρο Σούλη που μόλις τον είδε, αναφώνησε: «Θέλω τόσα να σου πω…» και συνέχισε λέγοντας την ανανέωση που θέλει να κάνει στον κήπο της στα Μελίσσια! «Θέλω να μου δώσεις ιδέες για το μπαλκόνι… θέλω να έχω έναν καναπέ που να μην κουράζομαι, να αράζω…» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της που έχει ένα άκρως εντυπωσιακό κήπο!

Η αγάπη της για τα λουλούδια και τον κήπο του σπιτιού της είναι γνωστή. Η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει η ίδια τον κήπο της και το είχε πει στο παρελθόν πολλές φορές μέσα από τις εκπομπές της.

O κήπος της μοιάζει σαν δάσος με τα τεράστια καταπράσινα δέντρα, ενώ έχει και παιδική χαρά για να παίζει η εξάχρονη Μαρίνα της.

Είναι καταπράσινος, γεμάτος φυτά, δέντρα και γκαζόν και είναι πάντα περιποιημένος. Τώρα λοιπόν η παρουσιάστρια θέλει εκτός από τις καρέκλες και το τραπέζι που έχει, να βάλει και έναν υπέροχο καναπέ για να αράζει!

Και αν δεν έχετε δει τον υπέροχο κήπο της στα Μελίσσια, εμείς συγκεντρώσαμε πέντε φωτογραφίες και σας τον δείχνουμε, περιμένοντας να δούμε και την ανανέωσή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved