Αγγελική Κιντώνη: Από το Κόκκινο Ποτάμι στη Γη της Ελιάς! Η καταγωγή και το εντυπωσιακό Instagram
Media

Αγγελική Κιντώνη: Από το Κόκκινο Ποτάμι στη Γη της Ελιάς! Η καταγωγή και το εντυπωσιακό Instagram

Η γη της ελιάς: Η Αγγελική Κιντώνη είναι το νέο πρόσωπο της σειράς, που μπορεί να φαίνεται η Αλκμήνη, αυτό που λέμε ήρεμη δύναμη, σίγουρα όμως ο Ανδρέας Γεωργίου, έχει σχέδια για εκείνη που θα φέρουν ταραχή στη Μάνη.

Ποια είναι η εντυπωσιακή Αγγελική Κιντώνη

Είναι ένα κορίτσι ταλαντούχο και ήδη μετρά σημαντικές συνεργασίες στην τηλεόραση αφού την έχουμε δει και στο Κόκκινο Ποτάμι αλλά και στον Ήλιο. Με ρίζες από την Κάρπαθο, η νεαρή ηθοποιός έχει δηλώσει στο duende-art πως: «Σπούδαζα φιλοσοφία και παιδαγωγική στη Θεσσαλονίκη όταν με παρότρυνε να ασχοληθώ με την υποκριτική ο καθηγητής κινηματογράφου μιας φίλης μου. Εκείνη την περίοδο ένιωθα πως ήθελα να κάνω κάτι ομαδικό, πιο αυθόρμητο, πέρα από το αυστηρό πλαίσιο έκφρασης της φιλοσοφικής κι έτσι ξεκίνησα παράλληλα θέατρο ερασιτεχνικά. Τελείωσα τη φιλοσοφική, μου ήρθε μια φλασιά και μέσα σε 15 μέρες μετακόμισα στην Αθήνα και μπήκα στη δραματική. Μέσα στη σχολή κατάλαβα ότι έχω πραγματική ανάγκη τον αυτοσχεδιασμό και κυρίως την επικοινωνία η οποία είναι το θέατρο».

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο Κόκκινο Ποτάμι με την ίδια να δηλώνει ευγνώμων για αυτή τη συνεργασία.

«Τέλος μιας εποχής.. Ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, αμέτρητη χαρά που συνάντησα αυτούς τους ανθρώπους! Κ όπου να ‘ναι έρχεται η νοσταλγία!», έχει γράψει η ίδια στo Instagram της.

Ο ρόλος της Αλκμήνης στη Γη της Ελιάς

Η Αλκμήνη είναι η νέα χημικός που πιάνει δουλειά στο εργαστήριο της Μυρτάλης. Η Αλκμήνη θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη τόσο της Μυρτάλης όσο και της Ισμήνης, αφού είναι καλοσυνάτη και ευσυνείδητη. Η είσοδός της πρόκειται να ανακατέψει και άλλο την τράπουλα όσον αφορά την ιστορία φέρνοντας στο προσκήνιο ένα νέο ντόμινο ανατροπών και εξελίξεων.

Το εντυπωσιακό της Instagram

Η ηθοποιός διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό Instagram προφίλ μέσα από το οποίο μοιράζεται φωτογραφίες τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από τις δουλειές της. Είναι όμορφη και όπως φαίνεται μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες της νέας γενιάς στην τηλεόραση αλλά και το θέατρο.

Δες φωτογραφίες της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved