Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Σάββας φαίνεται αποφασισμένος να βοηθήσει τους Πλατανιώτες
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Σάββας φαίνεται αποφασισμένος να βοηθήσει τους Πλατανιώτες

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τι θα συμβεί όταν ο παπάς αποκαλύψει στους Πλατανιώτες ότι τόσο καιρό μένει στο χωριό τους μια οικογένεια… μαφιόζων; 

Οι Πλατανιώτες είναι σοκαρισμένοι και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι Αργυροί τούς δούλεψαν κανονικότατα. Τι θα κάνουν ο Θοδωρής και η Κατερίνα όταν μάθουν πως ο Σάββας, εκτός από μαφιόζος, είναι και θείος τους; Ο Τζώρτζης είναι σίγουρος πια πως η Καρμέλα τον έχει δουλέψει… ψιλό γαζί και απαιτεί από την «κακιά μαφιόζα» να τον αφήσει να φύγει… Η Μάρμω αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα οι Πλατανιώτες να πάνε… Ιταλία, για να κλείσουν μια και καλή τους λογαριασμούς τους με την ιταλική μαφία.

Ο Κανέλλος προσπαθεί να βοηθήσει τα ξαδέρφια και να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το θέμα του Τζώρτζη, αλλά, τελικά, το μόνο συμπέρασμα που βγάζει, είναι πως ο ξάδερφός τους τούς εξαπάτησε.

Την ίδια ώρα, ο Τζίμης πείθει τη Χρύσα να λάβει μέρος στα καλλιστεία που σκοπεύει να οργανώσει και η αστυνομική αρχή του τόπου παθαίνει ντουβρουτζά. Η Βαλέρια έχει φτάσει στα όριά της, αφού η Καλλιόπη της έχει κάνει τη ζωή της κόλαση με τα καψόνια της, ενώ ο Σάββας φαίνεται αποφασισμένος να βοηθήσει τους Πλατανιώτες να πάρουν εκδίκηση από τη μάνα του.

Ο Τζώρτζης είναι σίγουρος πια πως η Καρμέλα τον έχει δουλέψει… ψιλό γαζί και απαιτεί από την «κακιά μαφιόζα» να τον αφήσει να φύγει, αλλά εκείνη απ’ ό,τι φαίνεται έχει άλλα σχέδια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved