Tρία Μίλια: Ο Μιχάλης βάζει την οικογένεια του στο στόχαστρο εκβιαστών
Media

Tρία Μίλια: Ο Μιχάλης βάζει την οικογένεια του στο στόχαστρο εκβιαστών

Tρία Μίλια: Γεμάτη απρόβλεπτα γεγονότα είναι ασυνέχεια της καθημερινής κοινωνικής σειράς του Star.

Ο Μιχάλης καθυστερεί να παραδώσει τα λύτρα στον εκβιαστή του και εκείνος περνάει στην αντεπίθεση. Δίνει εντολή στους ανθρώπους του να απαγάγουν τον Στέφανο!

Στα προσεχή επεισόδια του καθημερινού σίριαλ, η ιστορία με τον εκβιασμό που δέχονται ο Μιχάλης και ο Τίμος πρόκειται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Οι δύο άντρες συναντούν από κοντά τον άγνωστο εκβιαστή τους, ο οποίος απαιτεί να του δώσουν μισό εκατομμύριο ευρώ, επειδή τους θεωρεί υπεύθυνους για τη δολοφονία του Αντρέα. Εκείνοι, λοιπόν, καταφέρνουν να πάρουν μία ικανοποιητική προθεσμία.

Ο Μιχάλης και ο Τίμος προσπαθούν να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά το νέο, τους μεγάλο πρόβλημα. Ο Μιχάλης αποκαλύπτει την αλήθεια στην Κάτια και της εξηγεί πως χρειάζεται άμεσα χρήματα, καθώς κινδυνεύει η οικογένεια τους.

Η γυναίκα θέλει πολύ να βοηθήσει τον γιο της, αλλά ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να το κάνει αυτό δεν τον βρίσκει καθόλου σύμφωνο. Κι αυτό γιατί πρέπει να ζητήσει το υπέρογκο χρηματικό ποσό από τον αδελφό του, τον Στέφανο, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να το διαθέσει.

Επειτα, η Κάτια καταφέρνει να πείσει τον Στέφανο να δώσει στον Μιχάλη τα χρήματα που χρειάζεται, αλλά εκείνος θέτει έναν και μοναδικό όρο. Να του τα ζητήσει ο ίδιος ο αδελφός του. Πράγματι, ο Μιχάλης, καλεί τον Στέφανο σε γεύμα, προκειμένου να του ζητήσει τα χρήματα που χρειάζεται, αλλά δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, που τα αλλάζει όλα.

Πληροφορείται ότι πρόκειται να λάβει άμεσα την αποζημίωση του σκάφους του από την ασφαλιστική εταιρεία. Έτσι, ανακοινώνει στον Στέφανο πως δεν χρειάζεται τελικά δανεικά από αυτόν. Γεγονός που τον εξοργίζει αφάνταστα, και δεν το κρύβει.

Συγχρόνως, ο Τίμος μαθαίνει ότι η Δέσποινα διαθέτει ένα μεγάλο ποσό και αποφασίζει να το πάρει κρυφά, ώστε να συμπληρώσει το δικό του μερίδιο στα χρήματα. Αργότερα, λοιπόν, ο Τίμος πηγαίνει στο ραντεβού με τον εκβιαστή και περιμένει τον Μιχάλη, ο οποίος παίρνει την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία και ξεκινάει.

Η διαδρομή, όμως, μέχρι να φτάσει εκεί που τον περιμένουν είναι γεμάτη από πολλά και απρόσμενα εμπόδια. Ο Μιχάλης φτάνει στο σημείο της παράδοσης των χρημάτων, με λίγα λεπτά καθυστέρηση, αλλά ο εκβιαστής έχει ήδη φύγει.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ο Μιχάλης και ο Τίμος κυριεύονται από φόβο για το τι μπορεί να συμβεί στους ίδιους και στις οικογένειες τους. Ειδικά ο πρώτος. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Μιχάλης πληροφορείται πως ο αδελφός του, ο Στέφανος, έχει πέσει θύμα απαγωγής από τον εκβιαστή και τους ανθρώπους του ως αντίποινα στη μη έγκαιρη παράδοση των λύτρων.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη τρομοκρατεί τον Μιχάλη και μαζί με την Κάτια αγωνιούν για το τι μπορεί να συμβεί στον Στέφανο αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια τους αφού όπως όλα δείχνουν, ο άνθρωπος που τους εκβιάζει είναι αδίστακτος. Ωστόσο, κρατούν την ψυχραιμία τους προκειμένου να καταφέρουν να σώσουν τον Στέφανο.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved