X-Factor: Οι διαγωνιζόμενοι της ομάδας του Χρήστου Μάστορα μας συστήνονται
Media

X-Factor: Οι διαγωνιζόμενοι της ομάδας του Χρήστου Μάστορα μας συστήνονται

Λίγο πριν το πρώτο θεαματικό live show του «X Factor», την Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00, ο Θανάσης Πάτρας και η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» τρύπωσαν στα παρασκήνια για να μας συστήσουν την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.  

Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος, η Αριστέα Αλεξανδράκη, ο Borek και η Κατερίνα Λαζαρίδου, πριν διαγωνιστούν ζωντανά στη σκηνή του μεγαλύτερου μουσικού talent show, μίλησαν για τις αγωνίες τους αλλά και για όσα θα δούμε!

«Έχει αλλάξει λίγο η νοοτροπία μου στο πώς τραγουδάω. Άκουσα όσα μου είπαν οι κριτές και όσο πάει θα το εξελίσσω. Πίστευα στον εαυτό μου, ήθελα πάρα πολύ να μπω στα live και μπήκα επειδή το πίστεψα. Πηγαίνω βήμα-βήμα για να το ευχαριστηθώ, και βλέπουμε», είπε ο Κωνσταντίνος Ντάσιος.

Για την ενδυματολογική της εμφάνιση, που περνάει ένα μήνυμα για το bullying, το body shaming και το #MeToo, αλλά και για τις σχέσεις της με τους άλλους διαγωνιζόμενους μίλησε η Αριστέα Αλεξανδράκη:«Πιο κοντά έχω έρθει με τον Κωνσταντίνο, που είμαστε στην ίδια ομάδα, αλλά και με την Εβελίνα και τον Άγγελο. Με τον Κωνσταντίνο θεωρώ ότι είμαστε περισσότερο κοντά και αν ανεβούμε στη σκηνή θα τα σπάσουμε».

Ο Borek δήλωσε ότι αισθάνεται έτοιμος για τα live shows: «Γι’ αυτό γεννήθηκα! Πάντα υπάρχει αγωνία, αλλά πρέπει να τα αντιμετωπίζεις λίγο χαλαρά τα πράγματα».

Τέλος, η Κατερίνα Λαζαρίδου σημείωσε ότι έχει βελτιώσει στην πορεία της στο «X Factor» τα πάντα, όπως την άνεσή της πάνω στη σκηνή. Συμπλήρωσε ότι θέλει πολύ να πάει μπροστά στο τραγούδι:«Αυτό με διάλεξε, δεν το διάλεξα εγώ!»

Οι 4 διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα θα αναμετρηθούν στο πρώτο live show με την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, η οποία αποτελείται από τους Χρήστο Αδαμόπουλο, Άγγελο Αρχανιωτάκη, Εβελίνα Κατσιάκου και Case Zero.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved