Survivor: Η αγανάκτηση του Σοϊλέδη και το πρώτο ερωτικό καβγαδάκι Μαρτίκα-Βρισηίδας!
Media

Survivor: Η αγανάκτηση του Σοϊλέδη και το πρώτο ερωτικό καβγαδάκι Μαρτίκα-Βρισηίδας!

Survivor: Τα νεύρα όλων στο... κόκκινο είναι στην παραλία του Αγίου Δομίνικου μετά το χθεσινό συμβούλιο κατά το οποίο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας

Μόνο που δεν συνέβη μόνο αυτό αλλά και μία παρεξήγηση μεταξύ Στέλλας και Άρη οι οποίοι ήρθαν σε αντιπαράθεση, κάτι που συνεχίστηκε και αργά το βράδυ στις καλύβες της παραλίας.

Δείτε την ένταση που υπήρξε στην παραλία:

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας δείχνει να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την υποψηφιότητά του λέγοντας on camera ότι θέλει πάση θυσία να μείνει στο παιχνίδι τουλάχιστον μία με δύο εβδομάδες. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

Και επειδή κάποιες... αγάπες ή συνήθειες αν προτιμάτε, δεν χάνονται εύκολα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καταφέρθηκε για ακόμα μία φορά εναντίον του Τάκη λέγοντας on camera πως δεν τον αντέχει άλλο.

Πάντως, ο Άρης Σοϊλέδης δείχνει να έχει αγανακτήσει από τα όσα ακούει καθημερινά από τους συμπαίκτες του, θεωρώντας πως είναι πολύ άδικοι μαζί του. Δείτε τι είπε on camera σε μία σύντομη εξομολόγησή του για όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο:

Πάντως, η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη στην παραλία με τη Στέλλα να δείχνει πραγματικά στενοχωρημένη μετά από μία κουβέντα που είχε με τον Τάκη ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για ψεύτες και υποκριτές, αναφερόμενος φυσικά σε κάποιους από τους συμπαίκτες του. Πάντως, η Στέλλα μετά τα όσα γίνονται στην παραλία και ενώ αναμένεται να βγάλει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση μιας και κέρδισε την ατομική ασυλία, ξέσπασε σε κλάματα μετά από μία κουβέντα που είχε με τον Μαρτίκα ο οποίος υπήρξε ιδιαίτερα αυστηρός μαζί της. Και τότε ήρθε το πρώτο ερωτικό καβγαδάκι για Μαρτίκα-Βρισηίδα καθώς η Στέλλα είναι φίλη της.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved