Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα επισκέπτεται το τμήμα με σκοπό να μάθει την αλήθεια
Media

Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα επισκέπτεται το τμήμα με σκοπό να μάθει την αλήθεια

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (19/5) επεισόδιο.

Ο Φεγκούδης διαχειρίζεται την αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Χρύσανθου και ο Χρύσανθος καλείται να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με το βιολογικό του πατέρα.

Ο Πάρης έρχεται σε ρήξη με την Τραβιάτα, η οποία αρνείται να δεχθεί τα νέα δεδομένα. Η Μαριτίνα επισκέπτεται το τμήμα με σκοπό να μάθει την αλήθεια. Όσο ο Φεγκούδης με τη Σούλα μοιράζονται τρυφερές ιστορίες, ο Μάνος προσπαθεί να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα.

Και παρότι η Ντάντω πιέζει για την αποκάλυψη όλης της αλήθειας, ο Μάνος αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην αγάπη του για την Τόνια και την αγάπη του για το παιδί του.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Μάνος μαθαίνει ότι ο Μπάμπης είναι το παιδί της Τόνιας και δε μπορεί να το διαχειριστεί ψύχραιμα. Η Μάρω απελευθερώνει την Σκορδίλω απ’ το δωμάτιο και μαζί συνεφέρουν τον λιπόθυμο Λουδοβίκο.

Η Σούλα λέει στον Φεγκούδη ότι ο γιος τους θέλει να κρατήσει την ταυτότητα του κρυφή από εκείνον. Η Τόνια συναντά τον Χρύσανθο για πρώτη φορά σαν αδερφό της κι ο Πάρης προσπαθεί να διαχειριστεί την πληροφορία για τον γιο του πατέρα του.

Πως διαχειρίζεται τελικά ο Μάνος την αλήθεια για το παιδί και την Τόνια; Ποια η αντίδραση του Φεγκούδη όταν μάθει ότι ο Χρύσανθος είναι ο γιος του;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved