Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η άνευ προηγουμένου ένταση μεταξύ Τάκη-Μαίης!
Media

Survivor: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η άνευ προηγουμένου ένταση μεταξύ Τάκη-Μαίης!

Survivor: Στη δύσκολη θέση να πρέπει να επιλέξουν ξανά έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση βρέθηκαν οι κόκκινοι!

Χθες ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε από ψηφοφορία υποψήφιος για αποχώρηση ενώ σήμερα επρόκειτο να επιλεχθούν οι άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα που για ακόμα μία φορά έχασε την ασυλία.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος και περίμενε ότι θα ερχόταν σε αυτή τη θέση καθώς όπως είπε, ήξερε ότι οι συμπαίκτες του θα επιχειρήσουν να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού.

Ο Καραγκούνιας για ακόμα μία φορά φυσικά στο Συμβούλιο δεν παρέλειψε να πει τα παράπονα που έχει από τους συμπαίκτες του κάνοντας λόγο για bullying από τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεται στην ίδια ομάδα.

Όταν ήρθε η ώρα η Στέλλα που κέρδισε την ατομική ασυλία χθες να βγάλει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ανακοίνωσε ότι βγάζει έξω τον Στάθη τονίζοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του και πως ο μοναδικός λόγος που το κάνει είναι επειδή δεν ήξερε τι άλλο να κάνει και ποιον άλλον παίκτη να βγάλει.

Πάντως, ο Στάθης δεν έδειξε να χαίρεται και ιδιαίτερα με την υποψηφιότητά του καθώς είναι η πρώτη του φορά.

Στο μεταξύ, Μαίη και Τάκης ήρθαν αντιμέτωποι καθώς μία ένταση στον στίβο αγώνα μεταφέρθηκε στο συμβούλιο. Ο Καραγκούνιας υποστήριξε πως η Μαίη τον είπε γκαντέμη και πως του πέταξε πάνω του ένα μπουκάλι νερό με τη Μάιη να δείχνει έκπληκτη με τους ισχυρισμούς του συμπαίκτη της και να προσπαθεί να εξηγήσει πως δεν συνέβησαν τα πράγματα όπως τα παρουσίασε ο Τάκης. Παραδέχτηκε η νεαρή κοπέλα πως βγήκε εκτός εαυτού όμως τόνισε ότι δεν έγινε έτσι το όλο περιστατικό ενώ τόνισε πως ο Τάκης έχει μία μοναδική ικανότητα να βγάζει εκτός ορίων τους συμπαίκτες του και να τους βγάζει προς τα έξω έναν εαυτό που ούτε και οι ίδιοι δεν πιστεύουν πως είχαν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved