Θοδωρής Κατσαφάδος: Η εξομολόγηση για τον αδελφό του που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στα 11 του
Media

Θοδωρής Κατσαφάδος: Η εξομολόγηση για τον αδελφό του που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στα 11 του

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον αδελφό του που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στα 11 του χρόνια, την οικογένεια και την κόρη του.

Αρχικά ανέφερε ο Θοδωρής Κατσαφάδος: «Η δουλειά μου είναι η ξεκούρασή μου, την κάνω 50 χρόνια. Η υποκριτική ήρθε τυχαία στη ζωή μου, από μια συμμαθήτριά μου που ήθελε να τη βοηθήσω».

Και πρόσθεσε: «Είμαι το 12ο παιδί της οικογένειάς μας. Στην τελευταία της εγκυμοσύνη η μητέρα μου γέννησε 25 Οκτωβρίου ένα κορίτσι και επειδή πονούσε, ανακάλυψε ότι είχε κι άλλο παιδί».

Όσον αφορά τον χαμό του αδερφού του από χειροβομβίδα, είπε: «Το θυμάμαι σαν χθες. Είχα βρει μια χειροβομβίδα στα 9 μου, ο αδελφός μου 11, δεν ξέραμε τι είναι, τη χτυπούσαμε και εξερράγη και διαμελίστηκε».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, τόνισε: «Άφησα το πανεπιστήμιο, είχα περάσει φιλολογία και τα παράτησα. Πολύ κακώς, να μην το αφήνουν τα παιδιά το πανεπιστήμιο».

Και αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου δε με είδε ποτέ στην τηλεόραση και το θέατρο, η μητέρα μου μια φορά. Ήταν για εκείνους μια δουλειά, όπως όλες οι άλλες».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε αρχικά στο θέατρο, χαθήκαμε, και από το 1982 μέχρι τώρα είμαστε μαζί. Η κόρη μου, Μαριλού Κατσαφάδου, είναι ηθοποιός, είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήταν έκπληξη για εμένα».

Για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Πάνο Νάτση, είπε: «Ο χαμός του Πάνου Νάτση ήταν ένα γεγονός με το οποίο τρελάθηκα».

«Δε φανταζόμουν ότι θα γίνουμε συμπέθεροι με την Χριστίνα Τσάφου, η ζωή κάνει περίεργους κύκλους», ανέφερε ο ίδιος.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος πρωταγωνιστεί στην «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη στο θέατρο «Βρετάνια».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved