Έξω φρενών η Σκορδά: «Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και με ρωτάτε τι σημαίνει η ενσυναίσθηση;»
Media

Έξω φρενών η Σκορδά: «Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και με ρωτάτε τι σημαίνει η ενσυναίσθηση;»

Χαμός στο Πρωινό ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον συνήγορο του, Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο!

Στο δικαστήριο θα παρουσιαστούν φωτογραφίες της πρώτης καταγγέλλουσας σε παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη, μετά τον πρώτο καταγγελλόμενο βιασμό και στις φωτογραφίες ντοκουμέντο απεικονίζουν τη μηνύτρια δίπλα στον ηθοποιό.

Η Φαίη Σκορδά είπε αρχικά στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό: «Ο καθένας στο πώς αντιδρά είναι διαφορετικό και δε μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Από την άλλη, από τη μεγάλη σας εμπειρία γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες μένουν σε έναν γάμο μετά από σκληρές κακοποιητικές συμπεριφορές. Μέσα από συμπεριφορές που έχουν να κάνουν το σώμα, το σεξουαλικό κομμάτι, με τη λεκτική βία κτλ…»!

Και ο συνήγορος του Φιλιππίδη υπογράμμισε ότι είχαν τυπικές σχέσεις και συμολήρωσε: «Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Μιλάτε για κακοποίηση σε έναν γάμο, ο Πέτρος Φιλιππίδης με την πρώτη καταγγέλλουσα δεν είχε καμία μα καμία σχέση».

Και η Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Μιλάω για τη ψυχολογία της σχέσης που τη ξέρετε καλύτερα, ανάμεσα σε έναν υποτιθέμενο θύτη και ένα υποτιθέμενο θύμα. Υπάρχουν όμως διάφορες εκδοχές της αντίδρασης του θύματος. Δεν τα εκφράζω με επιστημονικούς όρους αλλά πιστεύω ότι τα γνωρίζετε»!

Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια: «εκτιμήσεις και να καταλάβεις τη ψυχολογία, πρέπει να έχεις την ενσυναίσθηση. Τώρα φαντάζομαι ότι η ενσυναίσθηση μπορεί να μην πρέπει να κυριαρχεί».

Τότε, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη της ζήτησε να πει στον αέρα του Πρωινού τι σημαίνει η λέξη «ενσυναίσθηση» και… η Σκορδά έγινε μπουρλότο τονίζοντας ότι είναι μία λέξη που την ξέρουν και τα ίδια της τα παιδιά που είναι μικρά!

Δείτε τον έντονο διάλογο της Φαίης Σκορδά με τον συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη στον αέρα του Πρωινού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved