Μπέσσυ Αργυράκη: «Η κόρη μου πήγε να μου πάρει το γλυκό νεραντζάκι από το χέρι και την χαστούκισα»
Media

Μπέσσυ Αργυράκη: «Η κόρη μου πήγε να μου πάρει το γλυκό νεραντζάκι από το χέρι και την χαστούκισα»

H Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» για τις συνεργασίες που ξεχώρισε, την Eurovision, τη μαγειρική αλλά και τη μάχη της με τα κιλά!

«Στα 11 μου πήγα στα ταλέντα του Οικονομίδη, στο πιάνο ήταν ο Μίμης Πλέσσας. Με φώναξε ο Μίμης Πλέσσας να πω το τραγούδι μου και του ζήτησα να πω «Έκλαψα χθες» και εκείνος χάρηκε γιατί ήταν δικό του τραγούδι. Την ώρα που πήγα να τραγουδήσω στα ταλέντα το «έκλαψα χθες» ο προηγούμενος από μένα ήταν ψηλός και δεν είχαν κατεβάσει το μικρόφωνο, ανέβηκα σε σκαμπό. Το 1975 στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης τραγούδησα μαζί με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ήμουν ερωτευμένη μαζί του, τον κοίταζα στα μάτια. Έκλαψα από χαρά όταν πήραμε το πρώτο βραβείο με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Ήταν μεγάλο απωθημένο μου ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, παρακολουθούσα όλες τις γυναίκες που ήταν μαζί του, ζήλευα. Περάσαμε ωραία χρόνια μαζί με τον Ρόμπερτ, άλλα υπήρξε φθορά στη σχέση μας και τέλειωσε», ανέφερε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Μεταξύ άλλων, η Μπέσσυ Αργυράκη, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας της αλλά και στην συμμετοχή της στην Eurovision.

«Όταν ξεκίνησε η καριέρα μου στην Ιαπωνία δεν είχα συνειδητοποιήσει όλο αυτό που μου συνέβαινε. Έκανα μέσα σε 5 μέρες δίσκο στην Ιαπωνία, μου έκαναν εκεί τα γενέθλια μου και ερχόντουσαν οι παραγωγοί φορώντας μπλούζες με το όνομα μου. Στην Ιαπωνία έκαναν σίριαλ για να με συμπεριλάβουν μέσα, οι γιαπωνέζοι έλεγαν σε όλα ναι, άλλα στο τέλος δεν έκαναν αυτό που ζήταγα», δήλωσε σχετικά με την παραμονή της στην Ιαπωνία.

«Άρεσε πάρα πολύ το «Μάθημα σολφέζ» στην Eurovision, θα μπορούσαμε να είχαμε βγει πρώτοι. Θυμάμαι ότι στο «Μάθημα σολφέζ» στην Eurovision είχαν τοποθετήσει το μικρόφωνο του Ρόμπερτ πιο μακριά από εμάς. Με τον άντρα μου ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, είδα την οδοντοστοιχία του και ρώτησα την Έφη Σαρρή που μας γνώρισε αν είναι αληθινά», πρόσθεσε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Για το «ταλέντο» της στη μαγειρική, η Μπέσσυ Αργυράκη είπε πως, «δεν μαγειρεύω γιατί ο άντρας μου και ο γιος μου μαγειρεύουν εκπληκτικά. Πέτυχα μία φορά το σουφλέ και έφτιαχνα μία εβδομάδα σουφλέ. Το αγαπημένο φαγητό από τον άντρα μου είναι κρέας κοκκινιστό με μελιτζάνες στην κατσαρόλα», και πρόσθεσε: «όταν έφερναν οι επισκέπτες σοκολάτες στα παιδιά μου έτρεχα να πάρω τις σοκολάτες για να μην της προλάβουν. Είχαν πει στην κόρη μου να με προσέχει για να μην πάρω κιλά, με είδε που είχα πάει να φάω ένα νεραντζάκι με σταμάτησε και την χαστούκισα».

Για το ιδιαίτερο φλερτ που έλαβε από θαυμάστρια και για τον τίτλο της «τρελογιαγιάς» επεσήμανε πως, «τον άντρα μου τον ζήλευα γιατί είναι γυναικολόγος, μου είχε δημιουργήσει άγχος τα πρώτα χρόνια. Πριν πολλά χρονιά άρχισε μία κοπέλα να μου γράφει στα social ωραία λόγια, νόμιζα ότι είναι θαυμάστρια, άλλα εκείνη με φλέρταρε και ήθελε να βρεθούμε. Θα γίνω η πιο τρελογιαγιά που υπάρχει θα παρατήσω τα πάντα για τα εγγόνια , θα μαγειρεύω, θα γίνω χειμερινή κολυμβήτρια και θα πηγαίνω πιο συχνά στην εκκλησία».

Τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για την συμμετοχή της στο DWTS!

«Στο DWTS ήμουν καλή μαθήτρια και πάλευα μέρα νύχτα, ο άντρας μου είχε βρει στο σαλόνι να κάνω πρόβες και νομίζω ότι ονειροβατώ. Όταν ξεχνούσα ένα χορευτικό έβαζα τα δικά μου. Έλεγα στον παρτενέρ μου όταν δεν είχα μάθει τα χορευτικό να με αφήσει να σαρώσω την σκηνή άλλα στο τέλος τα θυμόμουν», κατέληξε κλείνοντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved