Σπύρος Πετρουλάκης για Σασμό: «Η Βασιλική δεν πέθανε γιατί ήταν απαίτηση του κοινού»
Media

Σπύρος Πετρουλάκης για Σασμό: «Η Βασιλική δεν πέθανε γιατί ήταν απαίτηση του κοινού»

Ο Σπύρος Πετρουλάκης απολαμβάνει την καταξίωση και την επιτυχία καθώς η τηλεοπτική σειρά «Σασμός», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του δρέπει δάφνες και τηλεθέαση. 

Ο συγγραφέας αποκάλυψε ότι νέοι ήρωες, τους οποίους υποδύονται σπουδαίοι ηθοποιοί, εντάσσονται στη σειρά, ενώ κανένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους δεν πρόκειται να αποχωρήσει, σε αντίθεση με όσα γράφονται και φημολογούνται, που είναι ανυπόστατα.

- Ο πετυχημένος συγγραφέας πώς διαχειρίζεται την καθολική επιτυχία του τηλεοπτικού «Σασμού»;

«Όταν αρχίσαμε τις πρώτες συζητήσεις και μου ανέπτυξαν το όραμα που είχαν ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός και τους ηθοποιούς που θέλουν να κλείσουν και ήδη είχαν ξεκινήσει, γνωρίζαμε ότι είχαμε μια εκκολαπτόμενη, επιτυχία. Όσο για μένα, με τα ίδια ρούχα ντύνομαι, τις ίδιες ώρες ξυπνώ για να δουλέψω. Έχουν αλλάξει γύρω μου πράγματα, αλλά εγώ τις ίδιες συνήθειες έχω θα μαγειρέψω το μεσημέρι για την οικογένεια μου. θα πάω το μεσημέρι να πάρω την ανιψιά μας από το σχολείο. Μόνο που μιλάω περισσότερο στο τηλέφωνο».

- Δεύτερη σεζόν για το «Σασμό» με αναχωρήσεις και στο καστ;

«Θα έχουμε αφίξεις. Έρχονται νέα πρόσωπα και σπουδαίοι ηθοποιοί. Άπαντες οι ηθοποιοί θα παραμείνουν, σε αντίθεση με αυτά που λέγονται στα spoilers».

Απαίτηση του κοινού να μη... σκοτωθεί η Βασιλική και έτσι έγινε τελικά...

«Το κοινό είναι αυτό που καθορίζει την πορεία μιας σειράς. Αν είχαμε τηλεθέαση 3%, η σειρά θα είχε σταματήσει εδώ και καιρό».

- Από τους ήρωες που δημιουργήσατε και άλλους που δημιουργούνται, ποιον θα θέλατε να ερμηνεύσετε;

«Τη... Μανταρίνα, αλλά με μεγαλύτερο ρόλο. Σε όλα μου τα βιβλία, όλο και κάποιος σκύλος, άλογο, κάποιο ζώο θα κλέψει ένα κομμάτι από την παράσταση, Η αλήθεια είναι ότι με γοητεύουν οι κακοί. Οι ήρωες που έχουν πάθη είναι πιο σημαντικοί. Και οι γυναίκες το αποζητάτε. Δείτε πώς θέλουν τον Μαθιό, τον Δημήτρη Λάλο. Στην Κρήτη με ρωτούσαν: "Τον Λάλο μας τον έφερες;". Δεν μου είπε καμία δεν μας έφερες τον Μανόλη (Στρατής Χατζησταματίου), το καλό κοπέλι!».

- Ο ρόλος του Μαθιού εξελίσσεται διαρκώς;

«Ο Δημήτρης Λάλος είναι σπουδαίος ηθοποιός. Έχει κάνει δικό του το ρόλο του Μαθιού. Έχει δουλέψει πάρα πολύ και η αποδοχή του κόσμου του αξίζει και με το παραπάνω».

- Όλες οι αποχρώσεις της έννοιας «μάνα» ξετυλίγονται οτα βιβλία σας, βλέπε Καλλιόπη Σταματάκη για παράδειγμα;

«Εκτός, από την "κακιά μάνα" υπάρχει και η καλή μάνα. Στην πραγματικότητα, τα βιβλία μ είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved