Η Γη της Ελιάς: Ο Κούλλης Νικολάου είναι ο Δημοσθένης- Το θανάσιμο μυστικό που θα αποκαλυφθεί
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Κούλλης Νικολάου είναι ο Δημοσθένης- Το θανάσιμο μυστικό που θα αποκαλυφθεί

H Γη της Ελιάς: Όλοι γνωρίζουμε ότι πίσω από τις δολοφονίες στη Μάνη, τους εκβιασμούς και τον υπόκοσμο, κρύβεται ο Δημοσθένης.

Μέχρι τώρα μόνο τον ακούμε. Μια από τον Κωνσταντίνο που συνεργάζεται μαζί του και μια από τον Στάθη καθώς είναι ο ξάδελφος του. Τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε ποιος είναι ο Δημοσθένης, τον οποίο θα υποδυθεί ο αγαπημένος ηθοποιός Κούλλης Νικολάου!

Σύμφωνα με την πλοκή της σειράς, ο Δημοσθένης ετοιμάζεται να πάει και να εγκατασταθεί στη Μανή. Ηδη ακούμε από τον Κωνσταντίνο να του λέει «πότε έρχεσαι; Αυτά θα τα πούμε από κοντά» ή «τώρα που θα παντρευτώ, κάποια πράγματα πρέπει ν'- αλλάξουν».

Το ίδιο γίνεται και από την πλευρά του Στάθη, ο οποίος από τη μια τον ενημερώνει ότι το σπίτι του είναι έτοιμο και από την άλλη ότι τον περιμένει να μιλήσουν για να του αναλάβει τις ελιές. Πότε όμως θα δούμε τον Δημοσθένη (Κούλλη Νικολάου) να πατάει τη... γη της ελιάς;

Ο Κούλλης Νικολάου μπαίνει στη σειρά στο τέλος του μήνα και αναμένεται να φέρει τεράστιες ανατροπές! Υπάρχει μάλιστα ένα παρασκήνιο γύρω από το ποιος θα ενσάρκωνε τον συγκεκριμένο ήρωα, καθώς ο Κούλλης Νικολάου είχε αρχικά αποφασίσει να μην μπει σ' αυτή τη σειρά, καθώς είχε πολλές ανειλημμένες υποχρεώσεις, ενώ μια επίσης σκέψη ήταν να μην «ταυτιστεί» με έναν τόσο κακό χαρακτήρα όπως είναι ο Δημοσθένης Καπερνάρος.

Θυμόμαστε όλοι τον Ματθαίο στο «Μπρούσκο» ή τον Μιλτιάδη Μαρόγλου στις «8 λέξεις» ή πώς «έκλεψε» τις καρδιές όλων ως αστυνόμος Δημήτρης στο «Τατουάζ». Τώρα μιλάμε για έναν κόντρα ρόλο από όλους όσους έχει κάνει.

Εναν ρόλο που μπορεί άνετα οι τηλεθεατές να τον μισήσουν. Ομως φαίνεται ότι αποφάσισε, έστω και την τελευταία στιγμή, να το τολμήσει. Κι έτσι θα τον δούμε στον ρόλο του Δημοσθένη.

Ο Δημοσθένης Καπερνάρος ζούσε για πολλά χρόνια στον Πειραιά και είναι ένας πάρα πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ζει με τα παιδιά του και τη γυναίκα του, την Ασπασία Καπερνάρου (εδώ να πούμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είχε βρεθεί η ηθοποιός που θα την υποδυθεί. Ωστόσο κρατάμε μια επιφύλαξη διότι καθόλου δεν αποκλείεται να δούμε τη Βαρβάρα Λάρμου).

Ο Δημοσθένης, όπως θα δούμε, είναι ένας άνθρωπος με δύο πρόσωπα. Απέναντι στην οικογένεια του την οποία υπεραγαπάει είναι τύπος και υπογραμμός. Για την οικογένεια του είναι ο καλύτερος άνθρωπος και φυσικά δεν γνωρίζουν τίποτα για την εγκληματική του δράση.

Γιατί όμως ένας τόσο επιτυχημένος επιχειρηματίας με μια τέλεια οικογενειακή ζωή αποφασίζει να τα εγκαταλείψει όλα και να επιστρέψει στη Μάνη; Εκεί, λοιπόν, κρύβεται και το μεγάλο μυστικό του Δημοσθένη Καπερνάρου.

Ο λόγος για τον οποίο γυρίζει στη Μάνη, ένα μυστικό που θα αποκαλυφθεί στο φινάλε του πρώτου κύκλου και θα φέρει τεράστιες ανατροπές και μάλιστα σε πρόσωπο που είναι υπεράνω υποψίας...

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved