Δάκης: Στενός συνεργάτης του στο Πρωινό: «Έχει αδυνατίσει πολύ, δεν του μεταφέρουμε όσα γράφονται»
Media

Δάκης: Στενός συνεργάτης του στο Πρωινό: «Έχει αδυνατίσει πολύ, δεν του μεταφέρουμε όσα γράφονται»

O Δάκης δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή και στενός συνεργάτης του τραγουδιστή μίλησε στο Πρωινό και άστραψε και βρόντηξε κατά του χορογράφου, Τάκη Σαγιώρ!

Ο στενός του συνεργάτης του Δάκη, Πάνος Δέρβος μεταξύ άλλων είπε κατά του Τάκη Σαγιώρ που ανέφερε ότι ο τραγουδιστής ζυγίζει 42 κιλά: «για να ακούγεται το όνομά του».

Αρχικά ο Πάνος Δέρβος είπε: «Είναι κατ’ οίκον προστατευόμενος από φίλους και από ό,τι χρειάζεται για να έχει μία σωστή και ασφαλή διαβίωση. Ο κ. Σαγιώρ δεν έχει να κάνει άλλη δουλειά στη ζωή του κι αναφέρεται κατά καιρούς σε διάφορους ανθρώπους που πέφτει στην αντίληψή του ότι έχουν κάποιο πρόβλημα, τα μεγαλοποιεί, για να ακούγεται το όνομά του προφανώς.»!

Και υπογράμμισε στο Πρωινό: 22 χρόνια που είμαι μαζί με τον Δάκη δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου ο Δάκης να μιλάει μαζί του ή έστω να έρθει σε μία συναυλία ή σε ένα μαγαζί. Ο Δάκης είναι αδύναμος κι επικοινωνεί με τους 10 ανθρώπους που θέλει να επικοινωνεί. Τα κιλά του δεν τα ξέρουμε ούτε εμείς, καθώς δεν τον ζυγίζουμε. Έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τηλεόραση δεν ανοίγει, ακούει μουσική. Δεν του μεταφέρουμε αυτά που γράφονται γιατί θα στενοχωρηθεί πολύ. Είμαστε σε μία κατάσταση σταθερή, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το πόσο και πότε θα συμβεί κάτι».

Δείτε όλα όσα είπε στο απόσπασμα από το Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved