Ο Νίκος Κοκλώνης και το νέο ντοκιμαντέρ του για τον Pablo Escobar!
Media

Ο Νίκος Κοκλώνης και το νέο ντοκιμαντέρ του για τον Pablo Escobar!

Πάντα εκπλήξεις ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης και αυτή την φορά φέρνει με την υπογραφή του ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Πάμπλο Εσκομπάρ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας εντυπωσιάζει. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι των media και ξέρει πλέον τι είναι αυτό που θέλει να βλέπει το τηλεοπτικό κοινό. Μετά από δεκάδες πετυχημένες παραγωγές που αγαπήθηκαν από το κοινό, σειρά έχει το ντοκιμαντέρ του για τη ζωή και το έργο του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών στoν κόσμο. Του Πάμπλο Εσκομπάρ!

nkoklonis_280222336_140721231866671_4695438048262793283_n.jpg
Πρωινός καφές στο σπιτι του Pablo Escobar , σε μια μοναδική συνέντευξη με τον αδελφό του Roberto . Σύντομα στις οθόνες σας όλη η διαδρομή του πιο καταζητούμενου ανθρώπου όλων των εποχών .Instagram: nkoklonis

Μάλιστα, όταν πριν λίγο καιρό μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή τα γενέθλια της παρουσιάστριας για τα μελλοντικά του σχέδια στον χώρο της μικρής οθόνης, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει, λέγοντας μάλιστα πως «θα γίνει χαμός στον ALPHA τον Σεπτέμβριο.

Ετοιμάζουμε πράγματα και θαύματα. Δεν έχουν ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση». Τότε όμως δεν διευκρίνισε το αντικείμενο όσων θα παρουσιάσει στο πιστό του κοινό, ούτε φυσικά πού βρισκόταν την ώρα που γινόταν η ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Σούπερ Κατερίνα». Λίγες ημέρες αργότερα, ο ίδιος, θέλοντας να δώσει ένα στίγμα για όσα ετοιμάζει, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του που προκάλεσε σοκ σε εκείνους που τον ακολουθούν.

Πολύ απλά γιατί βρισκόταν στο σπίτι του Πάμπλο Εσκομπάρ στην Κολομβία και απολάμβανε τον πρωινό του καφέ με τον αδελφό του Πάμπλο, τον Ρομπέρτο. Η λεζάντα, ωστόσο, που συνόδευε τη συγκεκριμένη φωτό δεν άφησε κενά, «Πρωινός καφές στο σπίτι του Pablo Escobar, σε μια μοναδική συνέντευξη με τον αδελφό του Roberto. Σύντομα στις οθόνες σας όλη η διαδρομή του πιο καταζητούμενου ανθρώπου όλων των εποχών». Σπάνιες εικόνες από την αμύθητη περιουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΥ24, ο παρουσιαστής βρέθηκε στο Μεντεγίν, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας και πατρίδα, του θρυλικού Πάμπλο Εσκομπάρ, για να δει και να καταγράψει τον τρόπο ζωής του νούμερο ένα καταζητούμενου όλων των εποχών.

Το σπίτι του τα στέκια του, ο παρέες του και ο τρόπος που εκείνος δούλευε θα είναι το αντικείμενο του Νίκου Κοκλώνη που θα παρουσιαστεί τη νέα σεζόν. Ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ, με τον οποίο και έκανε εκτεταμένες συζητήσεις, ήταν ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την οικονομική διαχείριση του καρτέλ και οδήγησε τον Πάμπλο το 1989 να εκτιμάται ως ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, με ετήσια έσοδα πάνω από 30 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το άλλο μισό του μεγαλύτερου βαρόνου κοκαΐνης στον πλανήτη θα μιλήσει στην κάμερα του Νίκου Κοκλώνη για όλες τις πτυχές του αδελφού του, ακόμα και εκείνες που φυσικά το κοινό αγνοεί, παρόλο που κατά καιρούς έχουν γίνει ταινίες, εκπομπές και σειρές για τον θρύλο- έμπορο των ναρκωτικών.

Φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε και εξασφάλισε όλες τις άδειες προκειμένου να μπει στα άδυτα της αυτοκρατορίας του περίφημου Εσκομπάρ και της συναρπαστικής ζωής του. Το οδοιπορικό, εκτός από συνεντεύξεις με ανθρώπους που γνώρισαν τον βαρόνο της κοκαΐνης, θα περιλαμβάνει και εξαιρετικά σπάνια πλάνα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Νίκος Κοκλώνης στο σπίτι του Pablo Escobar και μία συνέντευξη που θα συζητηθεί

Κοκλώνης σε Καινούργιου: «Κατερίνα, του χρόνου να είμαι στον γάμο σου» - Η απίστευτη αντίδρασή της!

Νίκος Κοκλώνης: Στιγμές κατάνυξης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved