Σασμός: Η ξεκαρδιστική σύνδεση με τη σειρά Ψέματα στο twitter μέσα από μια φωτογραφία… έπος!
Media

Σασμός: Η ξεκαρδιστική σύνδεση με τη σειρά Ψέματα στο twitter μέσα από μια φωτογραφία… έπος!

Η νέα σειρά του Alpha Ψέματα έχει ήδη κερδίσεις τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Το βράδυ της Παρασκευής (20-05) παρακολουθήσαμε το δεύτερο συγκλονιστικό επεισόδιο αμέσως μετά το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας για τη σειρά Σασμός.

Οι χρήστες του twitter δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν τη σειρά με αποθεωτικά tweets ενώ υπήρξε κι ένα που πραγματικά συνδέει τις δυο σειρές με τρόπο ξεκαρδιστικό! Πώς συνδυάζεται ο τίτλος της σειράς με το Σασμό;

Μα πώς αλλιώς με την χαρακτηριστική ατάκα της Καλλιόπης «ψώματα» όπως λένε και στην Κρήτη!

Δες τις δυο φωτογραφίες από το twιtter και πώς το συνδύασαν οι φανατικοί των δυο σειρών στη gallery που ακολουθεί

Σχετικά με τα νούμερα που σημείωσε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς;

Η νέα συναρπαστική σειρά του Alpha, «Ψέματα» τερμάτισε πρώτη στο σύνολο κοινού με 18,2%, καθηλώνοντας το κοινό στους τηλεοπτικούς δέκτες. Τα «Ψέματα», που προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 22:40, είναι μια σύγχρονη σειρά με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία με τρόπο σημερινό μιλάει για αυτά που ζούμε, που βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων, μας έχουν απασχολήσει και προβληματίσει.

Πρόκειται για μια ιστορία για τη συναίνεση, τις κοινωνικές συμβάσεις, για τα δύο φύλα, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση. Μια ιστορία δυνατή, καθηλωτική, με συνεχείς ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις, που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved