Σπίτι με το Mega: Συγκίνηση με το αφιέρωμα – Αποθεώθηκε η Μελίνα Ασλανίδου στο twitter
Media

Σπίτι με το Mega: Συγκίνηση με το αφιέρωμα – Αποθεώθηκε η Μελίνα Ασλανίδου στο twitter

Ο Κώστας Αγέρης υποδέχτηκε τη Μελίνα Ασλανίδου στο «Σπίτι με το MEGA» και μαζί παρουσιάζουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στην ελληνική παραδοσιακή μουσική με αφορμή την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

«Σας καλωσορίζω στο Σπίτι με το MEGA. Ένα σπίτι που τη σημερινή βραδιά θα γεμίσει με όμορφα τραγούδια σε ένα ξεχωριστό ταξίδι με εισιτήριο την παραδοσιακή μουσική από όλη την Ελλάδα. Η μουσική της χαράς αλλά και της συγκίνησης, αλλά πάνω από όλα τη μουσική της μνήμης που κρατάει ζωντανές και διηγείται ιστορίες σημαντικές που είναι καλό να μένουν χαραγμένες στην ψυχή αλλά και το μυαλό μας. Μια τέτοια σημαντική στιγμή είναι η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Το σημερινό μας ταξίδι έχει ιδιαίτερη σημασία αφού θα αποτίσουμε φόρο τιμής σε όλους αυτούς που χάθηκαν. Στην ανθρώπινη ψυχή που βασανίστηκε αλλά δεν θα πάψει να υπάρχει. Σήμερα, θα ακούσουμε παραδοσιακή μουσική της πατρίδας μας αλλά την ίδια στιγμή θα θυμηθούμε την ιστορία μας που είναι καλό να μην ξεχάσουμε όσα χρόνια και αν περάσουν», ανέφερε η Αναστασία Παντούση στην έναρξη της βραδιάς

Δίπλα στον Κώστα Αγέρη και την Μελίνα Ασλανίδου καταξιωμένοι τραγουδιστές αλλά και νέοι καλλιτέχνες με αγάπη για την ελληνική μουσική παράδοση σε μια βραδιά γεμάτη μνήμες, συναισθήματα και ξεχωριστά τραγούδια.

Από τον Πόντο, ο Δημήτρης Καρασαββίδης, η Πέλα Νικολαΐδη, ο Στάθης Νικολαΐδης, ο Αλέξης Παρχαρίδης και ο Ηλίας Υφαντίδης. Από τα Νησιά μας η Στελλίνα Κονιτοπούλου, από την Ήπειρο ο Σπύρος Σιώλος και από τη Μακεδονία η μπάντα της Φλώρινας των Αδελφών Βαλκάνη. Συμμετέχουν η Μαριάννα Παπαμακάριου και ο Τάκης Βαμβακίδης.

Η ερμηνείες της Μελίνας Ασλανίδου με τον Κώστα Αγέρη αποθεώθηκαν από τους χρήστες του twitter προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Δες τα σχόλια στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved