Media

Φανή Δρακοπούλου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον φίλο της, Παντελή Παντελίδη!

Gossip-tv Team

Η Φανή Δρακοπούλου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την οικογένειά της, με την καριέρα της, αλλά και τον Παντελή Παντελίδη

Είναι μια από αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, με πολυάριθμες επιτυχίες να γεμίζουν το μουσικό βιογραφικό της και με πλήθος κοινού να την ακολουθεί σε οποιαδήποτε εμφάνισή της.

Η Φανή Δρακοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "OPEN Weekend" και μίλησε για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια μίλησε για την οικογένειά της, αλλά και τα δίδυμα παιδάκια της, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για τον Παντελή Παντελίδη, τον οποίο εκτιμούσε πολύ και τον θαύμαζε για το αμέριστο ταλέντο του.

Η Φανή Δρακοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον Παντελή Παντελίδη τον θυμάμαι πάντα με αγάπη. Όλα όσα κατάφερε τα έκανε μόνος του... Ο Παντελής ήταν απόλυτα αληθινός και μου άρεσε πολύ που στον στίχο του ήταν αφηγηματικός. Κάποτε τον είχα επισκεφθεί εκεί που τραγουδούσε. Πήγα τον βρήκα και μου ζήτησε να τραγουδήσουμε μαζί στη σκηνή και να σηκωθώ να τραγουδήσω τις "Εκκρεμότητες". Μου είχε πει ότι ήταν το αγαπημένο του τραγούδι και τον είδα και είχε κοκκινίσει, είχε αγχωθεί. Ήταν ένα πολύ αυθεντικό παιδί. Αυτό το έχουν οι περισσότεροι που ξεκινούν την καριέρα τους και γνωρίζουν κάποιον άλλον καλλιτέχνη. Τον συμπαθούσα πολύ τον Παντελή.Ήταν ένα άξιο και ταλαντούχο παιδί».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved