Η Γη της Ελιάς: Η κατάσταση της υγείας του μωρού της Βασιλικής παραμένει κρίσιμη
Media

Η Γη της Ελιάς: Η κατάσταση της υγείας του μωρού της Βασιλικής παραμένει κρίσιμη

 

Στη δίνη των εξελίξεων θα βρεθούν οι ήρωες της σειράς «Η γη της ελιάς». Απρόσμενες συναντήσεις, κρίσιμες αποφάσεις αλλά και νέες γνωριμίες έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Τι θα δούμε σήμερα, 23 Μάη στη σειρά, Η Γη της Ελιάς;

Σε μεγάλη ανησυχία βρίσκεται η Βασιλική καθώς η κατάσταση της υγείας του μωρού παραμένει σταθερά κρίσιμη. Η επανεμφάνιση του Ανέστη στο χωριό ταράζει τη Μαρίνα και την Ευτυχία, ενώ ο Κουράκος τον προειδοποιεί πως στην πρώτη στραβοτιμονιά που θα κάνει, θα τον κλείσει πάλι στη φυλακή.

Η Εύα συνεχίζει να στριμώχνει τον Στάθη για τη στάση που κρατά απέναντί της, αλλά εκείνος δεν θέλει περαιτέρω δεσμεύσεις. Η αναβολή του γάμου της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου φαντάζει ως η μόνη λύση μπροστά στο πρόβλημα που προέκυψε με το σπίτι όπου επρόκειτο να μετακομίσουν.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος πιέζει τον Δημήτρη να του παραδώσει τα λάφυρα της ληστείας κι εκείνος, με την πλάτη στον τοίχο, αποφασίζει να εντείνει τον εκβιασμό του προς την Αθηνά.

Ο Φίλιππος αγοράζει το θερμοκήπιο από την Άννα και τον Λεωνίδα, και τους δίνει μια οικονομική ανάσα. Ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, κρυφά από όλους, με σκοπό να συναντήσει τη γυναίκα που έχει υιοθετήσει την εγγονή του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Ο χρόνος κυλά βασανιστικά για τη Βασιλική και τον Φίλιππο, οι οποίοι με μεγάλη αγωνία περιμένουν ένα καλό νέο για το μωρό τους. Ο Φίλιππος παίρνει εξιτήριο, αλλά είναι ακόμα πολύ καταπονημένος και ο γιατρός τού δίνει εντολή να γυρίσει στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Οι τύψεις του για το ατύχημα τον έχουν καταβάλει, ενώ η Βασιλική καταλαβαίνει ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για το ατύχημα και μαλακώνει απέναντί του. Ο Ισίδωρος είναι πολύ αναστατωμένος με την υπόθεση του παιδιού της Αντιγόνης. Δείχνει τη φωτογραφία της μικρής στην Ιουλία και τον Ιάκωβο, ενώ έχει κλείσει ραντεβού με τη θετή μητέρα της.Η Ιουλία και ο Ιάκωβος ανησυχούν μήπως η επιμονή του Ισίδωρου αναστατώσει τη ζωή του παιδιού. Η Μαργαρίτα κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Αλέξη για όσα συνέβησαν με την Ελένη. Ο Αλέξης επιμένει ότι η Ελένη είναι ερωτευμένη του, αποδεικνύοντας πως μέσα στο μυαλό του υπάρχει μεγάλη σύγχυση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved