Γιώργος Καραμίχος: «Με έχουν φτύσει δύο φορές στον δρόμο – ‘Εχω φάει πολύ βρισίδι»
Media

Γιώργος Καραμίχος: «Με έχουν φτύσει δύο φορές στον δρόμο – ‘Εχω φάει πολύ βρισίδι»

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τα παιδικά χρονιά στο χωριό με τις κτηνοτροφικές εργασίες, τα προβλήματα υγείας που απέκτησε λόγω ενοχών και τον λόγο που τον έφτυσαν στο δρόμο.

Ο ηθοποιός μίλησε για την παιδική ηλικία του, αλλά και για την απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής.

«Είχαμε χωράφια και κατσίκια στην Βέροια. Από μικρός ένιωθα ότι δεν άνηκα στο χωρίο, μου άρεσε να κάνω πειράματα, να διαβάζω, που ήταν περίεργο. Έπαιζα ένα βουβό σκυλάκι στα 5,5 μου και είδα ότι μου άρεσε το θέατρο. Οι γονείς ήταν πολύ έντονα κατά στην απόφαση μου να γίνω ηθοποιός, επηρεάζεσαι από αυτό, είχα έλκος και γαστρίτιδες. Έκανα εγχειρήσεις στην μέση από την ενοχή που είχα για την δουλειά που έκανα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος στον Θανάση Πάτρα.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καραμίχος, τοποθετήθηκε σχετικά με την πατρότητα αλλά και το πόσο του άλλαξε τη ζωή.

«Έγινα γονιός στα 24, κάποιες προτεραιότητες άλλαξαν, θα ήμουν εντελώς άλλος άνθρωπος χωρίς την κόρη μου. Στο δεύτερο παιδί μου ήμουν μεγαλύτερος και τα τελευταία χρόνια φροντίζω να έχω μεγάλα διαστήματα έκτος δουλειάς. Η διάθεση μου είναι να είμαι κάλος πατέρας, πρέπει να ακούς τους άλλους και να αφήνεις στην άκρη το εγώ σου. Η κόρη μου ζει στην Δανία. Είχα μάθει από μικρός να μην κλαίω, όπως ο πατέρας μου, και πήγα σε σχολή για να μάθω να κλαίω. Ήθελα να κάνω μία επέμβαση στην μέση και για να μην πουλήσει ο πατέρας μου το τρακτέρ έκανα τηλεόραση», τόνισε.

Για μία άβολη στιγμή του κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο ηθοποιός είπε πως, «για το «Καφέ της Χαράς» έφαγα πολύ βρισίδι και κάποιοι φίλοι μου δεν μου ξαναμίλησαν. Δύο φορές με έχουν φτύσει στο δρόμο. Έχω υπάρξει ανταγωνιστικός, άλλα δεν μου άρεσαν ποτέ τα γλειψίματα».

«Στον γιο μου λέω να λέει πάντα την αλήθεια στην μαμά του και τον μπαμπά του», κατέληξε ο Γιώργος Καραμίχος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved