«Η Γέφυρα», το νέο ΑΝΤ1+ Original είναι ήδη εδώ, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+!
Media

«Η Γέφυρα», το νέο ΑΝΤ1+ Original είναι ήδη εδώ, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+!

Το νέο ANT1+ Original, «Η ΓΕΦΥΡΑ», κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαΐου αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+.

Πρόκειται για ένα ελληνικό noir που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα. Μια crime σειρά με έντονα τα στοιχεία πολιτικού θρίλερ και φόντο τις εκρηκτικές σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας.

Η «ΓΕΦΥΡΑ» αποτελεί την ελληνική μεταφορά της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «BRON/BROEN», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει ήδη προσαρμοστεί σε 6 χώρες. Το ΑΝΤ1+ παρουσιάζει, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, την έβδομη εκδοχή, δημιουργώντας μια ελληνική σειρά υψηλής ποιότητας.

Το σύνορο της Δύσης με την Ανατολή, που κουβαλάει αιώνες συγκρούσεων, είναι το ιδανικό θέατρο για να ξετυλιχθεί ένα συναρπαστικό θρίλερ. Στη «ΓΕΦΥΡΑ» πρωταγωνιστούν ο αγαπημένος Τούρκος ηθοποιός Burak Hakki, που ενσαρκώνει τον Κενάν Καραμάν και η Μαντώ Γιαννίκου στον ρόλο της αστυνομικού Σοφίας Μπακάλη. Τους δύο πρωταγωνιστές πλαισιώνει ένα εξαιρετικό cast Ελλήνων και Τούρκων ηθοποιών: Ακύλλας Καραζήσης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκος Ψαρράς, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Μούκανος, Δανάη Επιθυμιάδη, Atakan Yilmaz και άλλοι.

Το κοινό θα μπορεί να απολαύσει τη «ΓΕΦΥΡΑ» κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή και προσφορά γνωριμίας 4,99€ τον μήνα, για τους πρώτους τρεις μήνες.

Σχετικά με τη σειρά

Ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο πάνω στη συνοριακή γραμμή της γέφυρας που ενώνει την Ελλάδα με την Τουρκία, αναγκάζει την Ελληνίδα αστυνομικό Σοφία Μπακάλη και τον Τούρκο Κενάν Καραμάν να αναλάβουν την υπόθεση της ασυνήθιστης δολοφονίας. Πολύ γρήγορα, οι δύο αστυνομικοί συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ανυποψίαστοι για τις πολιτικές δυνάμεις που εμπλέκονται και προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η Σοφία και ο Κενάν θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς οι υπαίτιοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψουν ένα εκρηκτικό μυστικό.

Όμως, το τίμημα της αλήθειας είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που φαντάζονται, με την αποκάλυψή της να απειλεί να οδηγήσει ακόμα και σε ελληνοτουρκική σύρραξη. Στο τέλος, η Σοφία και ο Κενάν θα κληθούν να αποφασίσουν τι έχει μεγαλύτερη σημασία: το καθήκον ή η ζωή τους.

Credits

Επεισόδια: 10

Εκτέλεση Παραγωγής: Black Orange

Σενάριο / Διασκευή: Κώστας Γεραμπίνης, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Άλκη Πολίτη, Nazli Ef Durlu

Σκηνοθεσία: Γιάννης Χαριτίδης

Executive Producer: Γιάννης Ιακωβίδης

Πρωταγωνιστούν: Μαντώ Γιαννίκου, Burak Hakki, Ακύλλας Καραζήσης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκος Ψαρράς, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Μούκανος, Δανάη Επιθυμιάδη, Atakan Yilmaz

Διεύθυνση φωτογραφίας: Σίμος Σαρκετζής, Manu Tilinski, Γιάννης Καραμπάτσος

Ήχος: Νίκος Αντύπας

Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου

Ενδυματολόγος: Κατερίνα Τσακότα

Μουσική: Αλέξανδρος Βούλγαρης – The Boy

Μοντέρ: Κωνσταντίνος Αδρακτάς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved