Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ανησυχία της για τον Στάθη Σχίζα και η έκκλησή της!
Media

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ανησυχία της για τον Στάθη Σχίζα και η έκκλησή της!

Survivor: Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που γινόταν γνωστό ότι όντως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένοι. 

Επίσης δεν πάνε πολλές μέρες και από τότε που ο Στάθης, από τον Άγιο Δομίνικο, όταν ήρθε σε επικοινωνία με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά από τη νίκη επάθλου επικοινωνίας της ομάδας του, την αποκάλεσε... γυναίκα της ζωής του.

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και πλέον δεν κρύβονται.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με κάθε τρόπο μέσω των social media, ηγείται των φαν του Στάθη καθώς θέλει να παραμείνει όσο περισσότερο γίνεται, στο παιχνίδι.

Σήμερα λοιπόν, μετά και τη δυσάρεστη είδηση ότι ο Στάθης λόγω ίωσης που προφανώς κόλλησε από τη Μαίη η οποία ήταν επίσης με ναυτίες, εμετούς και πυρετό, δεν θα αγωνιστούν, γεγονός που αποδεκάτισε τους Κόκκινους, η Αλεξάνδρα έσπευσε να στείλει όλη τη... θετική της ενέργεια στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα ζήτησε να κάνουν το ίδιο και οι διαδικτυακοί της φίλοι, ζητώντας τους επιπλέον, αν γίνεται να στηρίξουν τον σύντροφό της και να τον ψηφίσουν, ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον αγαπημένο της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved