Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Αγγέλα είναι αποφασισμένη να πάρει το μερίδιο του Σάββα
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Αγγέλα είναι αποφασισμένη να πάρει το μερίδιο του Σάββα

Χαιρέτα μου τον πλάτανο:  Θα καταφέρει, άραγε, η Βαλέρια να το σκάσει ή θα τη συλλάβει για ακόμα μία φορά ο Κανελλίτος;

Ποιοι Πλατανιώτες θα πάνε στην αποστολή στην Ιταλία και ποιο ακριβώς είναι το σχέδιο της Μάρμως; Ο Παναγής ετοιμάζεται για Ιταλία μετά τα εγκαίνια του θεματικού πάρκου, το ίδιο και η Τούλα, που κάνει τα νεύρα της Μάρμως κρόσια. Η Αγγέλα είναι αποφασισμένη να πάρει το μερίδιο του Σάββα στην «Τρουφέξ», μόνο που θα χρειαστεί να κάνει μια μικρή… χάρη στη Βαλέρια, για να το αποκτήσει. Ο Σάββας ζητάει τη βοήθεια της Αγγέλας για να κερδίσει την εύνοια της Μάρμως και η πρώην παπαδιά μας τον χρίζει… άξιο εμπιστοσύνης. Ο Τζίμης ζει το όνειρο, αφού η Κική δέχεται επιτέλους να είναι μαζί, χωρίς να κρύβονται, και του δίνει ελπίδες για ένα κοινό μέλλον. Θα καταφέρει ο Σάββας να φέρει εις πέρας την αποστολή του και να κοροϊδέψει την Καρμέλα ή τζάμπα κάνει όνειρα η Μάρμω πως θα την εκδικηθεί;

Η χαρά της Βαλέριας δεν κρατάει για πολύ, και πριν προλάβει να το καταλάβει, βρίσκεται ξανά κλειδαμπαρωμένη στο σπίτι, υπό την επίβλεψη της Αγγέλας, που είναι… γεμάτη ιδέες. Η κόντρα της Καλλιόπης και του Χαραλάμπη για το περιβόητο λεύκωμα συνεχίζεται και νικητής του δεύτερου γύρου αναδεικνύεται η Καλλιόπη.

Ο Παναγής ετοιμάζεται για Ιταλία μετά τα εγκαίνια του θεματικού πάρκου, το ίδιο και η Τούλα, που κάνει τα νεύρα της Μάρμως κρόσια. Ο Κίτσουλας, πάλι, θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και ζητάει την άδεια του… παπά, για να αρχίσει να βγαίνει ραντεβού με τη Σύλβια. Η Αγγέλα είναι αποφασισμένη να πάρει το μερίδιο του Σάββα στην «Τρουφέξ», μόνο που θα χρειαστεί να κάνει μια μικρή… χάρη στη Βαλέρια, για να το αποκτήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved