Survivor: Ο θυμός Τάλα και Άρη, η επιστροφή Μαίης και Σχίζα και ο τρελός έρωτας Βρισηίδας-Μαρτίκα!
Media

Survivor: Ο θυμός Τάλα και Άρη, η επιστροφή Μαίης και Σχίζα και ο τρελός έρωτας Βρισηίδας-Μαρτίκα!

Survivor: Πολλά τα... μέτωπα των εντάσεων απόψε (23/5) στο ριάλιτι επιβίωσης με τους παίκτες, Κόκκινους και Μπλε, με κάθε ευκαιρία να κονταροχτυπιούνται!

Μετά την ήττα τους, οι Μπλε άρχισαν να καβγαδίζουν, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να είναι το κεντρικό... πρόσωπο αφού τα έβαλε με την Ασημίνα και τη συμπεριφορά της. Εκείνη από την πλευρά της δεν έδειξε να θέλει να ηρεμήσει τα πνεύματα αφού ενοχλήθηκε από όσα της έλεγε ο Εμμανουήλ.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν ανάμεσά τους:

Στο μεταξύ, την ατομική ασυλία στην ομάδα των Μπλε κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, αν και το άγχος των Μπλε παραμένει καθώς επρόκειτο να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ψηφοφορία.

Πάντως, κατά την επιστροφή τους στις καλύβες τους, ο Τάλα δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή του για τα όσα τού είπε ο Άρης μετά το ματσάρισμά τους, υποστηρίζοντας πως ο Τάλα τον κέρδισε επειδή είχε μόνο τύχη. "Είμαι φίλος του και μου είπε αυτό το πράγμα" έλεγε και ξαναέλεγε στους συμπαίκτες του Μαρτίκα και Στέλλα ο Τάλα, φανερά ενοχλημένος.

Το ευχάριστο πάντως είναι πως η Μαίη και ο Σχίζας επέστρεψαν μετά τη νοσηλεία τους στην καλύβα αν και θα χρειαστεί να ξεκουραστούν για ακόμα δύο μέρες με τον Στάθη να αποκαλύπτει πως ένα βακτήριο ευθύνεται για την επιδείνωση της υγείας του τις τελευταίες μέρες.

Ο Σχίζας από την πλευρά του τοποθετήθηκε σε ό,τι είχε να κάνει με την αντιπαράθεση Τάλα και Άρη παίρνοντας το μέρος του Τάλα καθώς θεωρεί πως ο ποδοσφαιριστής έχει έπαρση. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

Πάντως, ο Άρης Σοϊλέδης έφερε ανακούφιση στην ομάδα του που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και έτσι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι στη διάθεσή τους προκειμένου να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση:

Την ανακούφιση των Μπλε αφουγκράστηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος φυσικά και ενοχλήθηκε με τη σειρά του για το "σχέδιο" των συμπαικτών του να τον βγάλουν υποψήφιο:

Δεν 'πα να καίγεται ο κόσμος όμως; Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα ζουν τον έρωτά τους χωρίς να δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στους γύρω τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved