Κοραλία Καράντη: «Έζησα πολύ τραυματικές εμπειρίες αλλά επιβίωσα»
Media

Κοραλία Καράντη: «Έζησα πολύ τραυματικές εμπειρίες αλλά επιβίωσα»

 Η Κοραλία Καράντη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα για την σχέση με τον πάτερα της και το «τραύμα» που είχε, τους γάμους και τα διαζύγια, το μεγάλωμα του παιδιού της και τις τραυματικές εμπειρίες που έζησε στη δουλειά.

Η Κοραλία Καράντη μίλησε για την παιδική ηλικία της, αλλά και για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

«Τα παιδιά επηρεάζονται από το περιβάλλον που μεγαλώνουν, άλλα βαθιά μέσα μου είμαι προσανατολισμένη προς την τέχνη. Η μητέρα μου χάρηκε όταν έγινα ηθοποιός, ο πατέρας μου, που ήταν χρυσοχόος, δεν ήθελε να γίνω, τον «τραυμάτισε». Ο πατέρας μου αρρώστησε και τα τελευταία 2 χρόνια τον βοήθησε και ήμουν σαν νοσοκόμα και μαγείρισσά του», ανέφερε!

«Δεν υπάρχει παιδί χωρισμένων γονιών που να μην κουβαλάει κάτι. ήταν ο λόγος που παντρεύτηκα πολύ νέα, παντρεύτηκα στην αρχή των 20, των 30 και 40 μου χρονών, είχα αγωνία να το φτιάξω. Είχα μεγάλος άγχος να μην πληγωθεί το παιδί με το διαζύγιο μας. Δεν ήθελα ο γιος μου να κολλήσει το «μικρόβιο» του ηθοποιού», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με την δουλειά της, και στο στοιχείο της επιλεκτικότητας που την χαρακτηρίζει.

«Όταν μεγαλώνει κάνεις αρχίζει να γίνει πιο επιλεκτικός, πολύ θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον που θα μου ανακινήσει το ενδιαφέρον να τον εξερευνήσω. Υπήρχαν στιγμές που κράτησα αποστάσεις από τη δουλειά μου, άλλα δεν μετανιώνω που έγινα ηθοποιός. Μόνο που υπάρχει κάνεις, δέχεται πισώπλατα μαχαιρώματα», σχολίασε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε η Κοραλία Καράντη, η οποία πρωταγωνιστεί στην «Ασκητική» του Καζαντζάκη, στο θέατρο «Βρετάνια»: «Είναι αδύνατον μία γυναίκα να περπατήσει στον κόσμο και να μην περπατήσει τον «κακό λύκο». Ήταν πολύ τραυματικές οι εμπειρίες όταν τις έζησα, άλλα επιβίωσα», επεσήμανε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή,Mega Καλημέρα!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved