Survivor: Ο πρώτος μεγάλος καβγάς Μαρτίκα-Βρισηίδας έγινε για χάρη του... Εμμανουήλ!Βαριές κουβέντες
Media

Survivor: Ο πρώτος μεγάλος καβγάς Μαρτίκα-Βρισηίδας έγινε για χάρη του... Εμμανουήλ!Βαριές κουβέντες

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έφερε πολλή ένταση -για ακόμα μία φορά- στον Άγιο Δομίνικο, κάνοντας ακόμα και τους ερωτευμένους Βρισηίδα και Μαρτίκα να τσακωθούν! 

Αφορμή για να ξεκινήσουν απίθανοι καβγάδες μεταξύ των παικτών στάθηκε η απόφαση του Κωνσταντίνου να ματσαριστεί με τη Στέλλα, κάτι που βρήκε αντίθετους τους συμπαίκτες του που δεν ήθελαν να τον δουν στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι κάπως άρχισαν οι εντάσεις μέσα στους Μπλε με τον Νίκο Γιάννη να έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Κωνσταντίνο και να ανταλλάσσουν μεταξύ τους βαριές κουβέντες.

Εκείνη την ώρα ο Μαρτίκας επενέβη, παίρνοντας το μέρος του Εμμανουήλ λέγοντας πως ο Κωνσταντίνος δικαιούταν να επιλέξει το ματσάρισμα που ήθελε εκείνος καθώς μπορεί να ήταν η τελευταία φορά που θα αγωνιζόταν καθώς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Μάλιστα ο Εμμανουήλ, μετά την στήριξη που δέχτηκε από τον Μαρτίκα αποφάσισε να αλλάξει... πάγκο καθώς δεν έβρισκε καμία άλλη στήριξη από την ομάδα του.

Με μεγάλη διαφορά, οι Μπλε κέρδισαν εντέλει το έπαθλο όμως οι καβγάδες συνεχίστηκαν. Δείτε το τελευταίο ματσάρισμα:

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν όμως παρά το τέλος του παιχνιδιού, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Κωνσταντίνο. Δείτε το βίντεο:

Για χάρη του... Εμμανουήλ τσακώθηκαν και ο Σπύρος Μαρτίκας με τη Βρισηίδα καθώς η τελευταία ενοχλήθηκε που ο αγαπημένος της είχε πάρει το μέρος του Κωνσταντίνου, κάτι που δεν μπορούσε να καταλάβει.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved