Survivor: Ο Τάκης ανέβηκε στη ζυγαριά και αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε (Video & Photos)
Media

Survivor: Ο Τάκης ανέβηκε στη ζυγαριά και αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε (Video & Photos)

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε από το survivor την Πέμπτη 19 Μάη και ανέβηκε στη ζυγαριά φίλου του να δει πόσα κιλά έχασε! 

Ο Μισθοφόρος όπως αποκάλυψε πριν μπει στο ριάλιτι ζύγιζε 76 και και μόλις βγήκε ανέβηκε στη ζυγαριά και ήταν 62.

Ο πρώην παίκτης του survivor έχασε 14 κιλά και η απώλεια των κιλών ήταν εμφανέστατη μέσα στο παιχνίδι.

Μετά από λίγες μέρες και αφού έχει φάει αρκετά ξανά ανέβηκε στη ζυγαριά του φίλου του και πήρε ήδη έξι κιλά μέσα σε λιγότερο από μία βδομάδα και είναι 68!

Να σας θυμίσουμε ότι μισθοφόρος του Survivor αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και τους συμπαίκτες του έχοντας εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό της τάξεως των 14.000 ευρώ και έχοντας χάσει, όπως θα δείτε και εσείς αρκετά κιλά!

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο love it: «Δεν ήθελα καθόλου να αποχωρήσω, είμαι πολύ στενοχωρημένος, διότι ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα το Survivor. Αλλιώς το περίμενα, αλλιώς το είδα και με άλλα συναισθήματα αποχώρησα. Είχαν στήσει ένα τρελό σχέδιο εναντίον μου τις τελευταίες 10 ημέρες, διότι έχω πάει πολύ κόντρα σε αυτούς και σε όσα έκαναν».

Για τους συμπαίκτες του ανέφερε:«Ο Άρης μου είχε πει off camera ότι θα σε βγάλω υποψήφιο μέχρι να σε διώξω. Πήρε με το μέρος του τον Μαρτίκα, που είναι αερολόγος φιλόσοφος. Είμαι γύρω στα 62-63 κιλά και είχα μπει στα 76 κιλά κι αυτοί παραμένουν στα κιλά τους. Αν κάποιος είναι έξυπνος, θα καταλάβει τι εννοώ».

Όπως υποστήριξε θαυμάζει αγωνιστικά τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ενώ για την Στέλλα Ανδρεάδου ανέφερε πως:«Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η ύπουλη δύναμη του Survivor , την έπεισε τις τελευταίες ημέρες. Η Βρισηίδα αποφεύγει να παίζει τα παιχνίδια του Survivor και θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό. Οι Τούρκοι παίκτες τη χλεύαζαν και αναρωτιόντουσαν γιατί είναι αυτή ακόμα μέσα».

Ο Τάκης Καραγκούνιας λύγισε όταν αναφέρθηκε στην κόρη του και δεν άργησε να αφήσει αιχμές τόσο για τον Σπύρο Μαρτίκα, όσο και για τον Άρη Σοϊλέδη:«Έχω χάσει 15 κιλά και ήμουν εκεί και πάλευα, ενάντια σε ποιους όμως; Στους κλεφτοκοτάδες; Off camera είχα επιθέσεις από τον Σπύρο Μαρτίκα που με χλεύαζε για την οικονομική μου κατάσταση και επαινώντας τη δικιά του. Ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε να με βγάλει από το παιχνίδι γιατί είδα τι έχει κάνει μέσα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved