Σασμός: Οι Σταματάκηδες σε άθλια οικονομική κατάσταση
Media

Σασμός: Οι Σταματάκηδες σε άθλια οικονομική κατάσταση

Καταιγιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.

Ο Άγγελος εκμεταλλεύεται την άσχημη οικονομική κατάσταση των Σταματάκηδων και συμφωνεί με τον Αστέρη να του πουλήσουν και το τελευταίο κτήμα που έχουν στην κατοχή τους.

Η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να αφήσουν οριστικά στο παρελθόν όσα τους κρατούσαν χωριστά και να προχωρήσουν τη ζωή τους μαζί. Ο αστυνομικός της ζητάει ακόμη μία φορά να παντρευτούν κι εκείνη δέχεται γνωρίζοντας πως και η Αργυρώ είναι πια καλά με την οικογένεια της.

Αλλά ενώ μοιράζονται επιτέλους τα καλά νέα με τα παιδιά, δύο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα. Από τη μία ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ.

Ο Σταματάκης καθημερινά προφασίζεται λόγους γιο να γνωριστεί καλύτερα με τον Σταύρο, ενώ εκείνος ανυποψίαστος απολαμβάνει την παρέα του και έρχονται κοντά. Ωστόσο, ο μεγαλύτερος κίνδυνος έχει να κάνει με την Αργυρώ.

Η κοπέλα κάθε μέρα που περνάει νιώθει όλο και πιο άρρωστη και τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας. Δεν θέλει, όμως, να ανησυχήσει κανέναν και γι' αυτό δεν δίνει σημασία.

Εν τω μεταξύ, ο Άγγελος δε ξέρει τίποτα ακόμα για όλα αυτά, αλλά βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα σκοτεινά νερά της σύγκρουσής του με τον Κώστα και τους Σταματάκηδες ψάχνοντας τρόπους για να τους εκδικηθεί.

Ο Αγγελος βρίσκει ακόμη ένα σχέδιο για να χτυπήσει τους Σταματάκηδες και να τους αποδυναμώσει. Εκμεταλλευόμενος την άσχημη οικονομική τους κατάσταση, ο γιατρός θέλει να τους πάρει όσο περισσότερα κτήματα μπορεί.

Γι’ αυτό συναντάει τον Αστέρη και του προτείνει να αγοράσει το τελευταίο κτήμα που τους ανήκει. Ο Αστέρης συμφωνεί, καθώς με αυτά τα χρήματα θα ξεπληρώσει κάποια άπο τα χρέη τους και η αγορά του κτήματος προχωράει κανονικά.

Ο Αστέρης ανυποψίαστος, όμως, για τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου, νιώθει ότι παίρνει μια οικονομική ανάσα. Την ίδια στιγμή, τα δύο ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν, ο Μαθιός με τη Βασιλική και ο Αντώνης με τη Μαρίνα, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και προγραμματίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Κάποια στιγμή, η Αργυρώ με τη Μαρίνα πηγαίνουν μία βόλτα στο χωριό, αλλά η κοπέλα έχει μία πολύ δύσκολη συνάντηση. Για πρώτη φορά, ύστερα από καιρό, έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστερη και συνομιλούν, δείχνοντας όμως πως ακόμη υπάρχει αμηχανία ανάμεσα τους. Λίγη ώρα αργότερα, ο Σταύρος, ψάχνοντας για συμπαίκτη, καλεί τον φίλο του τον Χρήστο, μη γνωρίζοντας ότι εκείνος τηλεφωνεί στον Αστέρη.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved