Τρία μίλια: Οι απαγωγείς βασανίζουν τον Στέφανο
Media

Τρία μίλια: Οι απαγωγείς βασανίζουν τον Στέφανο

Η συνέχεια της καθημερινής κοινωνικής σειράς του STAR «Τρία μίλια» επιφυλάσσει πολλές εξελίξεις, που κόβουν την ανάσα.

Η οικογένεια του Στέφανου λαμβάνει ένα βίντεο από τους απαγωγείς του, οι οποίοι τον βασανίζουν, ενώ κάποιοι υποψιάζονται την εμπλοκή του Εύθυμη. Επιπλέον, Μιχάλης & Φωτεινή φιλιούνται.

Ο Μιχάλης πρέπει να παραδώσει τα λύτρα στον εκβιαστή του, αλλά καθυστερεί! Το γεγονός αυτό εξοργίζει τον αδίστακτο άντρα με αποτέλεσμα να δίνει, εντολή στα τσιράκια του να απαγάγουν τον αδελφό του, τον Στέφανο.

Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις ο Μιχάλης κάποια στιγμή λαμβάνει ένα βίντεο στο οποίο βλέπει τον Στέφανο δεμένο σε μία καρέκλα και καταλαβαίνει ότι η απαγωγή του έγινε για να τιμωρήσουν τον ίδιο.

Όπως είναι φυσικό, πανικοβάλλεται και ειδοποιεί τους γονείς του. Οι τελευταίοι φεύγουν αμέσως από την ταβέρνα της Βασιλικής και πηγαίνουν στο σπίτι, όπου αποφασίζουν από κοινού να μην ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Λίγη ώρα μετά, η οικογένεια Ανδρεάδη λαμβάνει ένα νέο βίντεο, που δείχνει τους απαγωγείς του Στέφανου να τον βασανίζουν με τον χειρότερο τρόπο και εκείνον να υποφέρει από όσα περνάει.

Γεγονός που τους σοκάρει. Στη συνέχεια, ο Γεράσιμος αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον Νικόλα, τον Πέτρο και τον Λάμπη για να ξαναβρεί τον γιο του. Η Κάτια είναι σε άθλια κατάσταση και ο Μιχάλης νιώθει τύψεις, επειδή ο αδελφός του πληρώνει τα δικά του λάθη.

Συγχρόνως, ο Εύθυμης ενημερώνεται με έναν περίεργο τρόπο για τις παραπάνω εξελίξεις και ψάχνει τον Λάμπη για να του πει για την απαγωγή του Στέφανου.

Ωστόσο, αντιλαμβάνεται έκπληκτος ότι το γνωρίζει ήδη. Τότε ο Λάμπης συμπεραίνει ότι ο νεαρός εμπλέκεται στην απαγωγή και τον οδηγεί στο σπίτι του Νικόλα.

Εκεί, όλοι μαζί προσπαθούν να τον κάνουν να ομολογήσει ότι πίσω από την απαγωγή του Στέφανου κρύβεται ο ίδιος. Αλλά άδικος κόπος. Ο Εύθυμης προσπαθεί να βρει μία δικαιολογία και αρκείται να πει ότι κάποιος προσπαθεί να τον παγιδέψει.

Ο Μιχάλης και η Φωτεινή, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν οι δρόμοι τους, συγκρούονται συνέχεια. Τελευταία, όμως, έχουν αρχίσει να έρχονται όλο και πιο κοντά και να αφήνουν πίσω τις κακές στιγμές τους.

Σύντομα, η Φωτεινή βρίσκει καταρρακωμένο τον Μιχάλη έξω από το σπίτι του Στέφανου, και τον καλεί στο σπίτι της για να ηρεμήσει.

Εκεί, ο Μιχάλης της ομολογεί κάποια πράγματα. Αρχικά, ότι δεν είναι ερωτευμένος με την Ελένη και σκοπεύει να την παντρευτεί για άλλους και... λάθος λόγους. Επιπλέον, της δείχνει το βίντεο-σοκ που έλαβαν εκείνος και η οικογένεια του από τους απαγωγείς του Στέφανου και η νεαρή γιατρός προσπαθεί να τον καθησυχάσει ότι όλα θα πάνε καλά.

Κάποια στιγμή, όμως, ο Μιχάλης αρχίζει να συμπεριφέρεται με ανεξήγητο τρόπο και τη φιλάει, Η Φωτεινή θυμώνει μαζί του και τον κατηγορεί ότι παρεξήγησε το φιλικό ενδιαφέρον που θα τους οδηγήσει σε μία ιδιαίτερη σχέση.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved