Αποκλειστικό: Μετά τις Άγριες Μέλισσες σε σειρά της ΕΡΤ – Oι πρώτες φωτό
Media

Αποκλειστικό: Μετά τις Άγριες Μέλισσες σε σειρά της ΕΡΤ – Oι πρώτες φωτό

Στη σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» μπαίνει η Λήδα Ματσάγγου σε ρόλο έκπληξη!

Μετά τις Άγριες Μέλισσες, οπού η ηθοποιός είχε υποδυθεί την Αντιγόνη Λαζάρου, μια εκδότρια γυναικείου περιοδικού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv αυτή την Κυριακή 29/5, η όμορφη ηθοποιός έρχεται μέσα από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ και το gossip-tv εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από το επεισόδιο.

Η Λήδα Ματσάγγου υποδύεται την Ιωάννα Καλογήρου, μια δυναμική και πετυχημένη δημοσιογράφος. Μια γυναίκα που ό,τι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει μόνη της, γεγονός που την έχει σκληρύνει. Θα αλλάξει όμως όταν γνωρίσει την κόρη που στα νιάτα της έδωσε για υιοθεσία. Με τη Νατάσα θα κάνει μια καινούργια αρχή στη ζωή της και θα μπει με χαρά στον ρόλο της μαμάς.

Στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής (29-05) σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εισβάλλει και ο Κώστας Κάππας. Ο ηθοποιός υποδύεται τον Γιώργο Καραμπέκο, έναν άντρα που νιώθει καλά με τον εαυτό του. Τον γοητεύουν οι δυναμικές γυναίκες γι' αυτό κι ερωτεύεται σχεδόν κεραυνοβόλα τη Μαρκέλλα.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο

Η Κατερίνα αρνείται να πάρει τις μετοχές του Αλέξανδρου, αλλά αναλαμβάνει με πολλή όρεξη καθήκοντα ως διευθύντρια. Κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια, ενώ ο Αντρέας προσπαθεί να την συγκρατήσει. Έπειτα από μια απρόοπτη συνάντηση, η Νατάσα μαθαίνει ποια είναι η μητέρα της και φορτίζεται συναισθηματικά.

Ο Αλέξανδρος της συμπαραστέκεται αλλά όταν εκείνη πάει να τον φιλήσει τραβιέται. Η Μαρκέλλα κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία και η Φρόσω προσπαθεί να κάνει τον Βλάσση να ζηλέψει. Τέλος, η Κατερίνα βρίσκει τον Αλέξανδρο στο Κέντρο Υγείας κι ενώ προσπαθούν και οι δύο να είναι τυπικοί μεταξύ τους, οι καρδιές τους έχουν άλλη γνώμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved