Δέσποινα Μοιραράκη: H απώλεια που της κόστισε και ο άγνωστος τρίτος γιος της!
Media

Δέσποινα Μοιραράκη: H απώλεια που της κόστισε και ο άγνωστος τρίτος γιος της!

The 2night show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης (25-06)  τη Δέσποινα Μοιραράκη.

H επιτυχημένη επιχειρηματίας, με το ιδιαίτερο ταλέντο στις πωλήσεις και το ανεξάντλητο «χρωματολόγιο» στην ορολογία της, μοιράστηκε στιγμές, που καθόρισαν την πορεία της ζωής της.

Μεταξύ άλλων, θυμάται τα νεανικά της χρόνια, το ξεκίνημά της όταν για πρώτη φορά αντίκρισε αντίκες στο Γιουσουρούμ, τους πλειστηριασμούς που έκανε στο Μοναστηράκι με το σφυράκι της μητέρας της αλλά και την απώλεια που της κόστισε.

Η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τη σχέση που έχει με τους γιους της που δεν είναι δυο αλλά τρεις.

«Έγινα πολύ μικρή μαμά. Το πρώτο μου παιδί, τον Γιώργο μου τον γέννησα το 1979 και τον Τάσο μου το 1986. Είμαι μητέρα δυο βιολογικών παιδιών με τον πρώτο μου σύζυγο αλλά επειδή ο πρώτος μου σύζυγος από τον πρώτο του γάμο, είχε έναν γιο και χώρισε για να παντρεύουμε, τον Γιάννη Μοιραράκη είναι μέχρι σήμερα μαζί μου. Έχω μεγαλώσει μόνη μου τρία πανέμορφα αγόρια, τρία καταπληκτικά παιδιά. Παρότι δεν είναι βιολογικό μου παιδί, ακόμη κι όταν χώρισα με τον πατέρα του, έμεινε μαζί μου. Τον έχω εγώ μέχρι και σήμερα, τον πάντρεψα. Μητέρα δεν είναι μόνο αυτή που γεννάει ένα παιδί», είπε και συνέχισε: «Επειδή έχασα τον μπαμπά μου 6 ετών κοριτσάκι και είμαι πολύ συναισθηματική και δεν ήθελα ο Γιάννης να... του έδωσα πολλή αγάπη και τρυφερότητα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved