Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το γράμμα της Φένιας έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Το γράμμα της Φένιας έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Παναγής ετοιμάζεται για Ιταλία μετά τα εγκαίνια του θεματικού πάρκου, το ίδιο και η Τούλα, που κάνει τα νεύρα της Μάρμως κρόσια.

Η Αγγέλα είναι αποφασισμένη να πάρει το μερίδιο του Σάββα στην «Τρουφέξ», μόνο που θα χρειαστεί να κάνει μια μικρή… χάρη στη Βαλέρια, για να το αποκτήσει. Ο Σάββας ζητάει τη βοήθεια της Αγγέλας για να κερδίσει την εύνοια της Μάρμως και η πρώην παπαδιά μας τον χρίζει… άξιο εμπιστοσύνης. Ο Τζίμης ζει το όνειρο, αφού η Κική δέχεται επιτέλους να είναι μαζί, χωρίς να κρύβονται, και του δίνει ελπίδες για ένα κοινό μέλλον. Θα καταφέρει ο Σάββας να φέρει εις πέρας την αποστολή του και να κοροϊδέψει την Καρμέλα ή τζάμπα κάνει όνειρα η Μάρμω πως θα την εκδικηθεί;

Το γράμμα της Φένιας έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω, αφού η Κική μαθαίνει πως ο Τζίμης οργάνωσε την απαγωγή της Κατερίνας και δεν ξέρει από πού της ήρθε. Ο Θοδωρής, πάλι, μαθαίνει πως η Αγγέλα έχει το 35% της «Τρουφέξ» και του έρχεται ο ουρανός σφοντύλι.

Η Καλλιόπη ετοιμάζει ταξιδάκι, αλλά ο Χαραλάμπης είναι στα κάγκελα, αφού έρχεται στο Φωτεινό η σταρ της καρδιάς του για γύρισμα και δεν θέλει να το χάσει με τίποτα. Η Χρύσα δεν μας τα λέει καλά, ενώ ο Σίμος και η Τούλα «τα λένε» μόνο Ιταλικά πλέον.

Ο Τζίμης προσπαθεί να πείσει την Κατερίνα να μην πει τίποτα σε κανέναν για την απαγωγή, πώς θα αντιδράσει, όμως, ο Κανέλλος όταν ακούσει πως ο νέος… πρόεδρος προσπαθεί, για μια ακόμα φορά, να τη σκαπουλάρει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved