Σπύρος Σαραφιανός για Σασμό: «Η Στέλλα θα κινδυνεύσει»
Media

Σπύρος Σαραφιανός για Σασμό: «Η Στέλλα θα κινδυνεύσει»

Ο Σπύρος Σαραφιανός υποδύεται τον Τάσο Καμαριωτάκη, τον μπαμπά της Στέλλας, στην σειρά «Σασμός» του ALPHA.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για το αν η τηλεοπτική του κόρη θα κινδυνεύσει και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

- Η Στέλλα κινδυνεύει;

«Δεν έχω περιέργεια να κοιτάζω τα παρακάτω επεισόδια. Τα διαβάζω σιγά σιγά. Αντίθετα με τη γυναίκα μου, που τα διαβάζει αμέσως και θέλει να τα συζητήσουμε. Η εμπλοκή, όμως, της Στέλλας με τον Καραπάνο ελλοχεύει κινδύνους. Εφόσον τη βοήθησε με τον Αστέρη, θα ζητήσει αντάλλαγμα, όταν βρεθεί σε δύσκολη θέση».

- Στις μικρές κοινωνίες συναντάμε ακόμη και σήμερα συμπεριφορές που βλέπουμε στη σειρά;

«Υπάρχουν και τώρα. Για παράδειγμα, τα έργα της γιαγιάς Ειρήνης, που για να επιβάλλει τη θέληση της έχει καταστρέψει ζωές, όπως της Ανθούλας, του γιου της Μάρκου, του εγγονού Αγγέλου, συμβαίνουν και σήμερα.

Βρίσκω πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον ότι μέσα από ένα τηλεοπτικό σίριαλ μπορεί κάποιοι να παραδειγματιστούν και να αλλάξουν οπτική».

- Στη σειρά ξεδιπλώνεται εύστοχα η σωματική βία και η κακοποίηση;

«Μέσα από τη σχέση του Κώστα και της Άσπας, Φαινόμενο που γιγαντώνεται στην κοινωνία μας. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά είναι αδιανόητο. Λες και μια ομάδα αντρών έχουν τρελαθεί και σκοτώνουν τις γυναίκες. Καθημερινά βλέπουμε περιστατικά».

Βρίθουν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βίαιη συμπεριφορά, στο θέατρο;

«Το θέμα είναι να βγουν από όλους τους χώρους. Οι άθλιες παραπεμπτικές συμπεριφορές δεν είναι μόνο στο χώρο του θεάτρου. Σε άλλους εργασιακούς χώρους συμβαίνουν τα ίδια και χειρότερα.

Εκεί δεν κουνιέται ψύλλο. Αναφέρομαι και σε θεσμικούς χώρους. Στη δικαιοσύνη, στην αστυνομία, στους πολιτικούς χώρους δεν γίνονται; Στους δημοσιογραφικούς, που έχουν βγει και τα θάβουμε; Πέρα από φύλο, το παν είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο».

- Παιδεία και όχι φόβος;

«Έχει καταργηθεί η παιδεία και όλο το βάρος έχει πέσει στην εκπαίδευση. Εκπαιδεύουν άτομα για την παραγωγική μηχανή και η παιδεία για τον άνθρωπο έχει μπει στην άκρη», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved