Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής είναι αποφασισμένος να μη διακινδυνέψει τη ζωή της Κατερίνας
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής είναι αποφασισμένος να μη διακινδυνέψει τη ζωή της Κατερίνας

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ανατροπές, εκπλήξεις, απρόσκλητοι επισκέπτες και αναπάντεχα γεγονότα πυροδοτούν την ατμόσφαιρα και οδηγούν σε ακόμη πιο τραγελαφικές καταστάσεις στα τελευταία επεισόδια

για τη φετινή σεζόν, της αγαπημένης σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που θα παρακολουθήσετε τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, στις 20:00.

Η οικογενειακή κωμική σειρά της ΕΡΤ1, που μας χάρισε άφθονο γέλιο, αλλά και συγκίνηση, ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό τη νέα τηλεοπτική σεζόν, φυσικά, στον… Πλάτανο, το πιο απίθανο χωριό, που αντιστέκεται ακόμα -και θα αντιστέκεται για πάντα- στη λογική!

Ο Κανέλλος είναι αποφασισμένος να συλλάβει τον Τζίμη, μόνο που το λαμόγιο της καρδιάς μας έχει άλλα σχέδια, και το σκάει παίρνοντας για όμηρο την Κατερίνα. Ο Σάββας, πάλι, είναι αποφασισμένος να «δώσει ρέστα» και να πείσει την Καρμέλα πως θα τη βοηθήσει να ξεφορτωθεί τους Πλατανιώτες, χρησιμοποιώντας τον Τζώρτζη.

Κι ενώ η Κική είναι σε μαύρα χάλια, η Μάρμω είναι στα μαύρα πανιά, αφού ο παπάς δεν θέλει με τίποτα να την πάρει στην αποστολή στη Νάπολη. Ο Παναγής είναι αποφασισμένος να μη διακινδυνέψει τη ζωή της Κατερίνας, κι ο Τζίμης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τη φυλακή πάση θυσία. Θα τηρήσουν, άραγε, τις αποφάσεις τους ή ο έρωτας θα τους κάνει να το… πάρουν αλλιώς, έστω και την τελευταία στιγμή;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved