Πισπιρίγκου: Η οικογένειά της μήνυσε τον δικηγόρο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς - Η απάντησή του
Media

Πισπιρίγκου: Η οικογένειά της μήνυσε τον δικηγόρο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς - Η απάντησή του

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το πλιάτσικο στο οίκημα της σπιτονοικοκυράς από τους δικηγόρους των συγγενών της.

Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε για το περιστατικό της εισόδου του δικηγόρου των συγγενών της 69χρονης στο οίκημά της στην Πάτρα.

«Η οικογένεια έχει καταγγείλει το γεγονός της αφάιρεσης της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας, είναι μία παλιά τσάντα που δεν σχετίζεται με την υπόθεση. Πριν βγει η δικαστική κρίση για το ζήτημα υπήρξε εισβολή στο σπίτι με την βοήθεια κλειδαρά, και γνωρίζω ότι έχει σπάσει και ένα τζάμι και έγινε έρευνα σε αντικείμενα που δεν ανήκουν στην 69χρονη, αλλά στην οικογένεια. Μετά από αυτό, άφησαν την πόρτα ανοιχτή και έφυγαν με αποτέλεσμα να μπουν άγνωστοι στο σπίτι. Όλα αυτά συνιστούν υπερβολές και έχει ενημερωθεί η ασφάλεια», ανέφερε αρχικά.

«Είναι τα διαμερίσματα στον 1ο και 2ο όροφο και όχι σε αυτό που έμενε το ζεύγος Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη. Δεν μπορεί να μπαίνει ο οποιοσδήποτε και να αφαιρεί κατά το δοκούν πράγματα από ένα σπίτι. Η αστυνομία έκανε ένα διαχωρισμό και πήρε πράγματα τα οποία να σχετίζονται με την υπόθεση που εξετάζεται, και τί είναι συνδεδεμένο χρονικά με την υπόθεση», πρόσθεσε.

Όσο αφορά στο σημείωμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως, «είναι προγενέστερο της υπόθεσης. Δεν είχε γίνει το χατίρι στο παιδάκι να μεταβεί στην εξοχική κατοικία και γι' αυτόν τον λόγο έμεινε με το παράπονο το παιδί».

Ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Είναι νομικά σπανιότατο να μην γνωρίζει ο κ. Παπαδόπουλος ότι τα διαμερίσματα δεν ανήκουν στην Ρούλα Πισπιρίγκου. Μεταβήκαμε στο ακίνητο, διαπιστώσαμε την διάρρηξη του σπιτιού και ανεβήκαμε στον 1ο όροφο, το σπίτι της Ευγενίας Κούτρα. Ό,τι βρήκαμε στο ακίνητο του 1ου ορόφου, θα παραδοθούν στην ανακρίτρια. Για ποιόν λόγο δεν θα δίναμε τα αντικείμενα στην αστυνομία. Το σημείωμα της Τζωρτζίνας, το βρηκε δημοσιογράφος και όχι εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήθελαν να αποκρύψουν στοιχεία για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, αυτοί που μπήκαν στο σπίτι», τόνισε κλείνοντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved