Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τη συγκατάθεσή του για τον γάμο της Μαρίνας με τον Μάνο
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει τη συγκατάθεσή του για τον γάμο της Μαρίνας με τον Μάνο

Τι θα δούμε σήμερα, 1η Ιουνίου στη σειρά, Γη της Ελιάς

Ο Άρης έχει γοητευτεί πολύ από την Ευτυχία κι αρχίζει να την πολιορκεί. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο Πότης με την Αλκμήνη, αλλά εκείνη ακόμα δεν έχει αντιληφθεί τις προθέσεις του.

Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στη Μαρίνα πως θα δώσει τη συγκατάθεσή του για τον γάμο της με τον Μάνο, μόνο αν δεχτεί να κάνει πίσω στο θέμα της μητρότητας. Η Αρετή παρακαλάει τον Στέφανο να ξανασκεφτεί τη φυγή του στην Ισπανία, αλλά εκείνος είναι αμετακίνητος.

Ο Αλέξης πηγαίνει κρυφά στο σπίτι της Μαργαρίτας και κλέβει τα χρήματα, αγνοώντας τη συνεργασία της με την αστυνομία. Ταυτόχρονα, δεν καταθέτει τα όπλα και πλευρίζει τη Μυρτάλη και τη Μαρίνα, με σκοπό να τις πείσει να μην τον φοβούνται.

Παράλληλα, η Μαρίνα αντιμετωπίζει τον Ανέστη, βάζοντάς τον με ένα παράδοξο τρόπο στη θέση του. Ο Ισίδωρος εκμυστηρεύεται στην Ιουλία και τον Ιάκωβο πως θα βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος κι εκείνοι δεσμεύονται να τον βοηθήσουν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, είδαμε:

Η Μαργαρίτα έχει σαστίσει με τα χρήματα που της έστειλε ο Θεοδόσης και αποφασίζει να μιλήσει στον Κουράκο για να τη βοηθήσει. Εκείνος την παροτρύνει να συνεργαστεί με την αστυνομία για να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα που κρύβεται πίσω από όλα και δεσμεύεται να την προστατεύσει.

Η Μαργαρίτα δέχεται και ενημερώνει τον Αλέξη για τα χρήματα, χωρίς να του πει τη συμφωνία της με την αστυνομία. Ο Αλέξης, όμως, βλέπει αυτά τα χρήματα σαν μια καλή ευκαιρία για να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα και σκέφτεται να τα κλέψει. Ο Ισίδωρος έρχεται ακόμα πιο κοντά με τη Φανή και τη μικρή Αγγελική, και επιστρέφει στη Μάνη με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η Αντιγόνη δεν θέλει να μάθει λεπτομέρειες και αρνείται να δει τη φωτογραφία της μικρής.

Η Χάιδω καλεί τον Στάθη για φαγητό και σιγά σιγά αρχίζουν να γίνονται οικογένεια. Αντίθετα, η Αρετή εμμένει στην απόφασή της να μη δέχεται τον Φίλιππο και αρνείται οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Όταν, όμως, ο Στέφανος της ανακοινώσει πως σκοπεύει να φύγει για την Ισπανία, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Άννα παρατηρεί πως ο Άρης γυροφέρνει την Ευτυχία και της το λέει, αλλά εκείνη δεν δίνει καμία σημασία. Ο Πότης γνωρίζει την Αλκμήνη και γοητεύεται αμέσως, αλλά η Άννα του λέει να μην έχει ελπίδες. Ο Ισίδωρος, σε μια κίνηση καλής θέλησης, καλεί τη Μαρίνα για φαγητό με σκοπό να της κάνει μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved