Κανελλοπούλου: «Είναι ύβρις και βέβηλο να μιλάει κανείς για τον Χατζιδάκι με αυτόν τον τρόπο»
Media

Κανελλοπούλου: «Είναι ύβρις και βέβηλο να μιλάει κανείς για τον Χατζιδάκι με αυτόν τον τρόπο»

H Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» για την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική αλλά και… για τον Μάνο Χατζιδάκι.

Aρχικά ανέφερε: «δεν ξέρω γιατί όλοι λένε πως έχω κάνει μεγάλη καριέρα. Δεν έχω κάνει καμιά σπουδαία καριέρα. Είμαι βιοπαλαιστής της τέχνης και κέρδισα τη ζωή μου, το ψωμί μου, το μεροκάματο μου κάνοντας μερικά πράγματα στο θέατρο. Όχι όλα όσα ήθελα ή ονειρεύτηκα. Πάντα οι επιλογές μου γίνονταν με γνώμονα το μεροκάματο και την επιβίωση, αυτό είναι και ένα πολύ μεγάλο φρένο».

Και πρόσθεσε: «Αφότου σταμάτησα να είμαι βουλευτής, με έπαιρναν διάφοροι φίλοι, «δεν μπορώ να σε περάσω ούτε από ένα γκεστ, τι διάολο έχεις κάνει ρε παιδί μου» μου έλεγαν».

Και τόνισε: «Έχω την ευτυχία να έχω συνεργαστεί με τον Μάνο Χατζιδάκι στην περίφημη Πορνογραφία. Είναι πολύ βέβηλο να μιλάει κανείς για τον Μάνο Χατζιδάκι με αυτόν τον τρόπο. Ο Μάνος Χατζιδάκις αγαπούσε τους νέους, τα κορίτσια και τα αγόρια, μας έκανε τραπέζια, γελούσαμε και λέγαμε αστεία. Είναι ύβρις και τρομακτικά βέβηλο. Αφήνεται μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως όλοι όσοι ασχολούνται με την τέχνη είναι κάπως ανώμαλοι, μην τρελαθούμε»!

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω η Μαρία Κανελλοπούλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved