Βάσια Παναγοπούλου: Ενθουσιασμένη που μπήκε στη Γη της Ελιάς - Έτσι περνούν στα γυρίσματα
Media

Βάσια Παναγοπούλου: Ενθουσιασμένη που μπήκε στη Γη της Ελιάς - Έτσι περνούν στα γυρίσματα

Η Γη της ελιάς: Η Βάσια Παναγοπούλου δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που μπήκε στην αγαπημένη σειρά του MEGA.

Τα γυρίσματα καλά κρατούν κι εκείνη φροντίζει να μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τα παρασκήνια, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου είναι αρκετά ενεργή και έχει πολλούς followers.

Στη σειρά υποδύεται την Ασπασία, δηλαδή την αδερφή της Αρετής (Δώρα Χρυσικού) και ήρθε για να φέρει ραγδαίες εξελίξεις.

Να θυμίσουμε πως η Βάσια Παναγοπούλου έχει ξανασυνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου στο παρελθόν ενώ στην εξίσου επιτυχημένη σειρά «Το τατουάζ» είχε υποδυθεί την μητέρα του.

Πριν από λίγες ημέρες ο Ανδρέας Γεωργίου είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη και είχε μιλήσει για τις νέες αφίξεις στη Γη της Ελιάς, πριν εμείς τις δούμε στις οθόνες μας.
«Αυτή την εβδομάδα έχουμε αφίξεις… έχουμε τον Άρη που μπαίνει και είναι ο αδερφός της Εύας και τον υποδύεται ο Νίκος Μέλλος! Την παραπάνω εβδομάδα μπαίνει ο Κούλλης Νικολάου και μπαίνει και η Βάσια Παναγοπούλου και θα είναι με τον Κούλλη το νέο ζευγάρι στη σειρά… Δεν μπορώ να σας πω αν είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, αλλά θα σας πω ότι θα δούμε Βάσια Παναγοπούλου με Δώρα Χρυσικού, καταλαβαίνετε!», είχε πει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας η Βάσια Παναγοπούλου στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved