Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης συναντήθηκε με την Ιουλία τυχαία και το Twitter τους θέλει και πάλι μαζί!
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης συναντήθηκε με την Ιουλία τυχαία και το Twitter τους θέλει και πάλι μαζί!

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (30-5), ο Στάθης με την Ιουλία συναντήθηκαν τυχαία στον δρόμο, με τους χρήστες του Twitter να ξεσηκώνονται και να τους ζητούν και πάλι μαζί!

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά, την οποία και οι τηλεθεατές έχουν λατρέψει ιδιαίτερα και την παρακολουθούν ανελλιπώς.

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς είδαμε ότι το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου είναι πολύ καλύτερα, με όλους να χαίρονται ιδιαίτερα με αυτήν την εξέλιξη. Ο Στάθης ήταν εκείνος που χάρηκε ιδιαίτερα, μιας και είδε την κόρη του να χαίρεται για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Η Ιουλία, μαθαίνοντας τα νέα, χάρηκε και αυτή πάρα πολύ, μιας και περίμενε καιρό για ένα καλό νέο για την μικρή Στέλλα.

Ο Στάθης και η Ιουλία συναντήθηκαν τυχαία στον δρόμο και είχαν μια σύντομη συζήτηση σχετικά με το μωρό της Βασιλικής, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα βλέμματά τους μαρτυρούσαν πολύ πιο βαθιά πράγματα. Όπως ήταν λογικό, οι χρήστες του Twitter τους θέλουν και πάλι ζευγάρι, μιας και όταν ήταν μαζί, είχαν ζήσει έναν μεγάλο έρωτα!

Δείτε τα απολαυστικά Tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved