Survivor: Ξέσπασε ο Σπύρος Μαρτίκας: «Την εκμεταλλευτήκατε στο έπακρο και θα την πετάξετε»
Media

Survivor: Ξέσπασε ο Σπύρος Μαρτίκας: «Την εκμεταλλευτήκατε στο έπακρο και θα την πετάξετε»

Survivor: Ξέσπασε ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα και σχολιάζοντας τα όσα έγιναν με την πρώην αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι την εκμεταλλεύτηκαν και θέλουν να την πετάξουν έξω από το παιχνίδι.

«Ο Άρης έχει τρομερό θέμα ότι στηρίζω νέα παιδιά και ακόμα παραμένω στο παιχνίδι. Τρομάζει με την παρουσία μου στο Survivor. Εννιά φορές υποψήφιος και η εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό μου είναι εγγυημένη θα έλεγα, κάτι που τον τρομάζει. Έχει κάνει πάρα πολλά και θα κάνει και χειρότερα. Πατά επί πτωμάτων, έχοντας σκοπό να φτάσει στον τελικό. Δεν του αξίζει», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε:

«Στήσατε σχέδιο ενάντια στην Βρισηίδα. Πιαστήκατε με την Ασημίνα από ένα τυχαίο κι απλό γεγονός και το γεμίσατε με ψέμα κι ακραία υπερβολή. Μια απλή διαφωνία την οδηγήσατε σε ακραία εξέλιξη και ψέμα ότι την έσπρωξα κι άσκησα κάτι απρεπές σε μια κοπέλα που τη στηρίζω δυόμισι μήνες. Είχε ηρεμήσει κι είχε γίνει πιο φιλική με όλους. Την εκμεταλλευτήκατε στο έπακρο κι αφού το κάνατε, στην επόμενη ασυλία θα την πετάξετε. Θα τη βγάλετε προτεινόμενη και θα της πείτε δεν μας κάνεις άλλο να αποχωρήσεις από το παιχνίδι. Είναι η εύκολη λύση. Εκμεταλλευτήκατε τη σχέση μου μαζί και θέλατε να τη διαλύσετε. Το καταφέρατε… Δεν σε έσπρωξα Βρισηίδα μου και το ξέρεις».

Δείτε τα βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved