Survivor: «Σφάχτηκαν»! Ο πρώτος υποψήφιος και η ατάκα: «Είσαι παλιοψεύτης, δεν έχεις παντελόνια»
Media

Survivor: «Σφάχτηκαν»! Ο πρώτος υποψήφιος και η ατάκα: «Είσαι παλιοψεύτης, δεν έχεις παντελόνια»

Survivor: Ο κακός χαμός έγινε στο επεισόδιο της Δευτέρας (30/5) στο συμβούλιο του νησιού.

Πάνω από πέντε μήνες έχει συμπληρώσει πλέον το ριάλιτι επιβίωσης και οι παίκτες έχουν αρχίσει να φτάνουν στα όριά τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν τσακωθεί έντονα μεταξύ τους και αυτό συνέβη και το βράδυ της Δευτέρας μπροστά στον Γιώργο Λιανό.
Νωρίτερα είχαν ριχτεί στον στίβο μάχης και έπαιξαν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Μία ασυλία που κατάφεραν να πάρουν οι Μπλε.
Οι Κόκκινοι έπαιξαν για την ατομική ασυλία και αυτός που την κέρδισε και εξασφάλισε την παραμονή του στο Survivor 5 για μία εβδομάδα επιπλέον ήταν ο Τάλα.

Έτσι λοιπόν όταν βρέθηκαν στο συμβούλιο υποψηφιοτήτων, οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για να τον βγάλουν υποψήφιο.
Αυτός που έλαβε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είναι και ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.
Ωστόσο, τα όσα είπε την ώρα που μιλούσε προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και δημιουργήθηκε μεγάλος καβγάς!

Οι εντάσεις δεν σταμάτησαν εκεί!
«Είσαι παλιοψεύτης και δεν έχεις παντελόνια», είπε λίγο αργότερα η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Σπύρο Μαρτίκα καθώς θυμήθηκαν στο συμβούλιο το περιστατικό που έγινε πριν από λίγες ημέρες και μετά... χώρισαν!

Δείτε τα βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved