Μενεγάκη: O αποστομωτικός σχολιασμός στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Μπόμπα στο Instagram
Media

Μενεγάκη: O αποστομωτικός σχολιασμός στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Μπόμπα στο Instagram

Θέση στον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που η δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα κάτω από τη φωτογραφία της από το Μιλάνο, πήρε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια δεν γνώριζε τι ακριβώς έχει συμβεί και έτσι οι συνεργάτες της φρόντισαν να την ενημερώσουν με τον καθένα να τοποθετείται διαφορετικά.

Η Ελένη Μενεγάκη αφού άκουσε με προσοχή την έκταση που έχει πάρει το θέμα, έδωσε τη δική της απάντηση με έναν αποστομωτικό σχολιασμό αναφορικά με την αρνητική κριτική που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Μήπως εκπροσωπεί και κάποιες άλλες γυναίκες, οι οποίες μπορεί να μην έχουν τη δική της δύναμη στο Instagram για να δώσει μια διάσταση στο θέμα, δηλαδή για ποιον λόγο μια μαμά πρέπει να φοράει στολή ή να απολογείται επειδή ταξιδεύει. Δίνει λόγο σε κάποιες γυναίκες, οι οποίες δεν μπορούν να απαντήσουν», είπε και συνέχισε: «Εγώ απλά διαγράφω τέτοια σχόλια, αυτός είναι ο τρόπος μου διακριτικά και μαζεμένα αλλά ο καθένας έχει τον τρόπο του για το πώς θα το διαχειριστεί. Τώρα θεωρώ ότι δημόσια όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε. Γιατί να κολλήσω με πέντε ή εφτά όμως αν κάποιος αισθάνεται να θίγεται πρέπει να απαντήσει».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Δύο ημέρες μετά από όλο αυτόν τον χαμό, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την πρώτη της δημοσίευση, θέλοντας να εκφράσει τη συγκίνησή και την ευγνωμοσύνη της σε όλους όσους της έστειλαν θετικά μηνύματα και την στήριξαν.

«Είμαι συγκινημένη από χθες που διαβάζω όλα αυτά τα μηνύματα και βλέπω όλα αυτά τα stories, posts και δημοσιεύματα. Για μένα είναι τόσο αισιόδοξο να τολμάμε, να μιλάμε και έπειτα όλοι μαζί να γινόμαστε ένα για να αλλάξουμε κάποιες διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις βαθιά ριζωμένες στην “καθώς πρέπει” κοινωνία μας! Αν όλοι χαιρόμασταν, αποδεχόμασταν και στηρίζαμε τους γύρω μας να είναι ο εαυτός τους, να κάνουν ότι αγαπούν και θέλουν τότε σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος» έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved