Κόκκινο Ποτάμι: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς

Η σειρά του OPEN το «Κόκκινο ποτάμι» που καθήλωσε και συγκίνησε, με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη, θα έχει και συνέχεια από την ερχόμενη σεζόν.

Συστήθηκε στο κοινό την περσινή σεζόν, καταφέρνοντας από το πρώτο μόλις επεισόδιο να κερδίσει εκατομμύρια τη­λεθεατές, μα κυρίως να «μιλήσει» στις καρδιές και τις ψυχές τους.

Για το «Κόκκινο Ποτάμι», την εμβληματική σειρά του Μανούσου Μανου­σάκη, δεν έχει γραφτεί ακόμη φινάλε. Επιστρέ­φει στο OPEN, από τη νέα χρονιά, δύο χρόνια μετά, ακόμα πιο συγκλονιστικό, σε σενάριο Σταύρου Αβδούλου-Ειρήνης Ριτσώνη.

Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζω­ντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Η Ιφιγένεια με το παιδί της φτάνουν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί η Ιφιγένεια θα βάλει σκοπό να βρει τον τρόπο να επιστρέφει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Ενας μαχητικός γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημοσθένης Μαντάς, θα σταθεί στήριγμά της και κόντρα σε κάθε κίνδυνο θα τη συνοδεύσει στο ποράτολμο ταξίδι πίσω στην Τουρκία, όπου το δόγμα του Κεμάλ «Η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους» φανατίζει τον κόσμο και οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών κορυφώνονται.

Το ταξίδι θα οδηγήσει τους ήρωές μας στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες των εξελίξε­ων. Μέσα από τα μάτια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη κορυφώνεται η τραγική, ιστορική κατάληξη, καθώς αναπτύσσεται όλο και πιο δυνατά ο έρωτας ανάμεσά τους.

Το όνειρο της Μεγάλης Ελλάδας, ο Διχασμός, η Μικρασιατική Εκστρατεία και η καταστροφή στη συνέχεια, η διεθνής πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων είναι το πολιτικοκοινωνικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ιστορία, πάντα μέσα από τα μάτια των αγαπημένων μας ηρώων, αλλά και πολλών νέων χαρακτήρων που μπαίνουν στο «κάδρο», καθώς η ιστορία αγκαλιάζει οικογένειες Ποντί­ων και Μικρασιατών προσφύγων, τις περιπέτειές τους, αλλά και την καινούργια τους ζωή στην Ελλάδα που με δύναμη κατακτούν.

Να σημειωθεί ότι τα γυ­ρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο, ενώ κάποιοι από τους ηθοποιούς που θα δούμε είναι οι Αναστασία Παντούση, Ομηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Παύλος Κουρτίδης.

Πηγή:ΤύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved