Ελεονώρα Μελέτη για Αλέκο Συσσοβίτη: «Ντόμπρο, τίμιο και αντρίκειο»
Media

Ελεονώρα Μελέτη για Αλέκο Συσσοβίτη: «Ντόμπρο, τίμιο και αντρίκειο»

Ο ηθοποιός εξέφρασε την άποψη του, τονίζοντας ωστόσο πως δεν θέλει να παρεξηγηθεί, τελικά όμως οι αντιδράσεις ήταν πολλές με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να παρέμβει την επόμενη ημέρα στην ίδια εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας πως:

«Κοιτώντας το κι εγώ σήμερα καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε η παρεξήγηση. Να ζητήσω συγγνώμη αν η δήλωσή μου ήταν προσβλητική. Επίσης, ζητώ συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκε η δική μου πρόθεση και η δική μου δήλωση. Τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στο γυναικείο φύλο, έχω μεγάλη αδυναμία. Κανένας άνδρας, γυναίκα, παιδί δεν πρέπει να χαίρει μιας προσβλητικής, κακοποιητικής και εγκληματικής συμπεριφοράς. Άρα το θεωρώ δεδομένο ότι το θέμα της βίας, είτε είναι ψυχολογική είτε είναι σωματική, από μένα βγαίνει από την κουβέντα. Όλοι μας προκαλούμε συνειδητά ή ασυνείδητα, και οι άνδρες και οι γυναίκες, αυτή είναι η φύση του ανθρώπου, αλλά δεν ήταν κακή η πρόθεσή μου και η τοποθέτησή μου απέναντι στο γυναικείο φύλο. Αυτό είναι βασικό για μένα», ανέφερε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.
Κλείνοντας, ο Αλέκος Συσσοβίτης είπε:

«Δημιουργήθηκε παρεξήγηση καθαρή χθες και ώρα είναι να λυθεί. Προς Θεού, αν είναι δυνατόν, να τίθεμαι εγώ απέναντι στη βία και δη στη γυναίκα. Έχω μεγαλώσει με τέτοια ευαισθησία στο γυναικείο φύλο που δεν μου περνάει καν από το νου».

Αυτή η απάντηση έφερε την επιβράβευση από την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία αρχικά είχε προκαλέσει την έκρηξή της.

Η ίδια μετά την κίνηση του ηθοποιού να ζητήσει συγγνώμη, είπε μέσα από την εκπομπή της:

«Και ναι, αυτές οι συμπεριφορές θα πρέπει, όμως, και να επιβραβεύονται. Το να βγαίνεις και να ζητάς συγγνώμη για μια παρεξήγηση που έχει προκληθεί χωρίς πρόθεση σαφώς, από μια λανθασμένη πρόταση, εγώ το θεωρώ εξαιρετικό και μπράβο. Γιατί μια συγγνώμη, ένα σ’ αγαπώ, ένα παρακαλώ, ένα ευχαριστώ, στις μέρες που ζούμε, μόνο καλό κάνει. Το θεωρώ ντόμπρο, τίμιο και αντρίκειο».

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved