Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δέχεται προτάσεις για τηλεοπτικά προγράμματα – Η αποκάλυψη του Λιάγκα
Media

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δέχεται προτάσεις για τηλεοπτικά προγράμματα – Η αποκάλυψη του Λιάγκα

Προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές, δέχεται η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο του Πρωινού, Κέλλυ Χεινοπώρου, σύντομα θα δούμε την Ιωάννα Παλιοσπύρου στην τηλεόραση αφού έχει ήδη πάρα πολλές προτάσεις.

Οι προτάσεις αυτές, όπως είπε, αφορούν σε διάφορους ρόλους που θα ήθελαν οι ιθύνοντες που την έχουν προσεγγίσει να τη δουν και για κριτική επιτροπή και για να είναι μέλος μιας τηλεοπτικής παρέας σε μια ψυχαγωγική εκπομπή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκείνη το σκέφτεται θετικά όλο αυτό.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα ήθελε ιδανικά να κάνει μια εκπομπή μέσα από την οποία να μπορεί να αφηγείται ιστορίες δηλαδή να συναντά ανθρώπους και μέσα από αυτούς να περνάει μηνύματα. Όσον αφορά στο κομμάτι της υγείας της μετά τις 20 ημέρες που ήταν στη Γαλλία για θεραπείες, είναι στην Αθήνα και αναμένεται να κάνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το επόμενο δύσκολο χειρουργείο.

Η ίδια έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει τη δική της εκπομπή.

«Αυτό που ξέρω από τη εταιρεία παραγωγής του Κοκλώνη της έχουν γίνει δυο προτάσεις. Η μια να συμμετάσχει σε βραδινό πρόγραμμα και η άλλη να έχει τη δική της ρουμπρίκα σε καθημερινή εκπομπή», αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ίδια τα ακούει όλα αυτά με ενδιαφέρον με τη μόνη διαφορά πως θέλει αυτό που θα παρουσιάσει να έχει κοινωνικό περιεχόμενο.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved