Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Γυρίσματα στην Ιταλία για την 3η σεζόν
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Γυρίσματα στην Ιταλία για την 3η σεζόν

Tα γυρίσματα για την 3η σεζόν της καθημερινής κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» ξεκίνησαν.

Για τις ανάγκες του σεναρίου μάλιστα, οι ηθοποιοί ταξίδεψαν στην Ιταλία. Διαβάστε παρακάτω όσα θα δούμε αλλά και ποιοι ηθοποιοί αναμένεται να μην συνεχίσουν την επόμενη σεζόν.

Η κωμική σειρά, «Χαιρέτα μου ιόν Πλάτανο», σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού, έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, λοιπόν, ύστερα από ακόμη μία επιτυχημένη σεζόν, η ΕΡΤ 1 έδωσε το πράσινο φως για έναν νέο κύκλο επεισοδίων.

Το τελευταίο και γεμάτο ανατροπές και εκπλήξεις επεισόδιο προβλήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουνίου, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά, τα οποία θα απαντηθούν την ερχόμενη χρονιά, που η σειρά θα κάνει πρεμιέρα με το νέο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης.

Ωστόσο, τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει και έτσι την Κυριακή 29 Μαΐου η Πηνελόπη Πλάκα, ο Θοδωρής Φραντζέσκος ο Αντώνης Στάμος και η Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά ταξίδεψαν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Νάπολη.

Εκεί, σύμφωνα με το σενάριο, οι τέσσερις νέοι πηγαίνουν για να κλείσουν μια και καλή τους λογαριασμούς μετην Ιταλική Μαφία, που έχει αναστατώσει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή των Πλατανιωτών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον τρίτο κύκλο της σειράς θα δούμε αρκετές αλλαγές. Κάποια πρόσωπα θα φύγουν οριστικά από το χωριό, ενώ άλλα θα εγκατασταθούν φέρνοντας τα πάνω κάτω στους χωριανούς.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος η Αντιγόνη Δρακουλάκη, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και, ίσως, ο Τάσος Χαλκιάς. Όσον αφορά τις νέες αφίξεις, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος έχει ήδη συμφωνήσει να βρίσκεται στο καστ της σειράς τη νέα σεζόν, ενώ ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται σε προχωρημένες συ ζητήσεις με την παραγωγή είναι ο Γιώργος Σουξές προκειμένου να κρατήσει έναν ρόλο-κλειδί στην πλοκή.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved