Άγριες μέλισσες: Ο Κωνσταντής είναι σε άσχημη κατάσταση
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Κωνσταντής είναι σε άσχημη κατάσταση

Άγριες μέλισσες: Ο Ακύλας ιδρύει δικό του κόμμα, ενώ φυλακίζει την οικογένεια του μέσα στο σπίτι, παρά την προσπάθεια του Μπάμπη να πάρει την Κορίνα.

Από την άλλη, ο Λάμπρος περνάει από επιτροπή για να πάρει και πάλι τη θέση του δασκάλου. Την ίδια στιγμή, ο Θόδωρος πηγαίνει στην Πανδώρα με τον άνθρωπο που πούλησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στον αδελφό του.

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή πρέπει να πάρουν μία δύσκολη απόφαση και να βρεθούν απέναντι σε όλο το χωριό προκειμένου να καταφέρουν να ρισκάρουν τα πάντα για να σώσουν το Διαφάνι.

Την ίδια ώρα, ο Δούκας αναλαμβάνει δράση και διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του. Ο χρόνος κυλάει γρήγορα και τρεις μήνες μετά στο Διαφάνι τα έργα καθυστερούν συνεχώς να ξεκινήσουν με τους Σεβαστούς να προσπαθούν καθημερινά να τα εμποδίσουν και τον Ακύλα να γίνεται έξαλλος με αυτή την κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, ο Λάμπρος περνάει από επιτροπή για να πάρει τη θέση του πίσω και να επιστρέψει στο σχολείο ως δάσκαλος, ενώ η Δρόσω ανησυχεί για την κατάσταση του Κωνσταντή, ο οποίος μοιάζει να πέφτει καθημερινά όλο και περισσότερο ψυχολογικά.

Την ίδια ώρα, ο Ακύλας ιδρύει το δικό του κόμμα με μπροστάρη τον Λευτέρη, ο οποίος συνεχίζει να στηρίζει τα σχέδια του πατέρα του μέχρι να βρει την κατάλληλη ευκαιρία για να τον παγιδεύσει.

Από την άλλη, ο Μπάμπης και η Κορίνα συνεχίζουν να ζουν μακριά απ' όλους και αποφασίζουν να φύγουν και συγκεκριμένα να μετακομίσουν στην Κρήτη προκειμένου να ξεφύγουν από τον Ακύλα και να ζήσουν μαζί χωρίς εμπόδια. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Πηνελόπη βρίσκει στον δρόμο της μια μάρτυρα που θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

Η εσκεμμένη καθυστέρηση που δημιουργούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρομίου προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις σε όλους τους εμπλεκόμενους και κυρίως στον Ακύλα.

Εν τω μεταξύ, η Ελένη, ο Λάμπρος και η Ασημίνα ανακαλύπτουν πως ο Ζάχος και ο Πέτρος συνεργάζονται και κάνουν μία μυστική έρευνα προκειμένου να καταφέρουν να παγιδεύσουν τους ανθρώπους του Ακύλα.

Κι ενώ οι μέρες περνούν, ο Μπάμπης με την Κορίνα εμμένουν στην απόφαση τους να μετακομίσουν στην Κρήτη, παρά την άρνηση των δικών τους, οι οποίοι προσπαθούν να τους εξηγήσουν πως δεν θα τους βγάλει πουθενά αυτή η κίνηση.

Ωστόσο, ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει τα σχέδια τους. Παράλληλα, η Πηνελόπη προσπαθεί να προσεγγίσει την Ασπασία, χωρίς αποτέλεσμα όμως, ενώ ο Νικηφόρος δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στην Πανδώρα.

Ταυτόχρονα, μία σύγκρουση στο καφενείο δοκιμάζει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω και οι δυο τους είναι αντιμέτωποι με μία κρίση. Μάλιστα, ο Κωνσταντής δεν αντέχει το βάρος των τύψεων του και επισκέπτεται τον Μελέτη για να κάνουν μία μεγάλη συζήτηση για όσα τους χωρίζουν και όσα τους ενώνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Την ιδία ώρα, η επιστροφή του Θόδωρου δίνει ελπίδα, όμως ο Κουρτέσης δεν θέλει να ρισκάρει, ενώ ο Μελέτης πιέζει την Ασπασία, αλλά εκείνη δεν είναι συνεργάσιμη και δεν θέλει να ακολουθήσει τα σχέδια του.

Ο Ακύλας καταφέρνει και εντοπίζει τον Μπάμπη με την Κορίνα. Μάλιστα, επιστρέφει την κόρη του στο σπίτι τους, ενώ ο Μπάμπης σε πανικό κρύβεται στο σπίτι του Αγγέλου και προσπαθεί να πάρει πίσω την αγαπημένη του. Ωστόσο, σ Ακύλας είναι εξοργισμένος και αποφασισμένος να κρατήσει την οικογένεια του φυλακισμένη, παρά τις αντιδράσεις όλων τους.

Ο Μπάμπης, όμως, δεν αντέχει και φοβάται πως αν αφήσει την Κορίνα με τον Ακύλα θα κινδυνεύσει. Ετσι, προσπαθεί να την πάρει ξανά από το σπίτι του Μεγαρίτη. Η απόπειρα του Μπάμπη να κλέψει την Κορίνα, όμως, προκαλεί μεγάλες αναταράξεις.

Κι ενώ ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη ζητώντας της να σταματήσει το ψάξιμο, εκείνη δέχεται έναν ανέλπιστο σύμμαχο στην προσπάθεια της να ρίξει φως στη δολοφονία του Γραμματικού.

Εν τω μεταξύ, η κατάσταση του Κωνσταντή δείχνει να χειροτερεύει κάθε μέρα όλο και περισσότερο σκορπίζοντας ανησυχία στους γύρω του, οι οποίοι προσπαθούν να τον βοηθήσουν να συνέλθει.

Την ίδια στιγμή, ο Θόδωρος φέρνει στην Πανδώρα τον άνθρωπο που φέρεται να πούλησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στον Ξανθό για την επίθεση εναντίον του Ζάχου. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Μελέτης είναι έτοιμος να αποκαλύψει τα πάντα στην Πηνελόπη, αλλά ένα τρυφερό τετ-α-τετ της θα αλλάξει και πάλι τα δεδομένα.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved