Σασμός: Η εικόνα της Στέλλας με κουκούλα έκανε το Twitter να ξεσαλώσει! Όχι κουκούλεν... σακούλεν!
Media

Σασμός: Η εικόνα της Στέλλας με κουκούλα έκανε το Twitter να ξεσαλώσει! Όχι κουκούλεν... σακούλεν!

Σασμός: Η σκηνοθετική προσπάθεια να δώσει μία πιο δραματική ή μάλλον αστυνομικού θρίλερ εσάνς στην πλοκή της αγαπημένης σειράς, μάλλον έπεσε στο κενό! 

Γιατί η Στέλλα με κουκούλα την ώρα που πήγε να συναντήσει τον Καραπάνο, μάλλον δεν άρεσε και πολύ στους τηλεθεατές ή πιο συγκεκριμένα τους χρήστες του Twitter που δεν σταμάτησαν να... τρολάρουν!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο υποτακτικός του Καραπάνου έσπευσε να πάρει τη Στέλλα από το γραφείο της και μάλιστα ενώπιον των γονιών της τής είπε ότι έπρεπε να την ακολουθήσει. Η προσπάθεια να δοθεί μία πιο δραματική νότα στην όλη σκηνή δεν απέδωσε. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο... περίεργη αφού είδαμε τη Στέλλα να αναγκάζεται να φορέσει κατά τη διάρκεια της διαδρομής κουκούλα ώστε να μη γνωρίζει πού θα πάει για να συναντήσει τον Καραπάνο. Αλλά ούτε αυτή η... προσπάθεια έπεισε!

Το τελειωτικό... χτύπημα ήταν όταν είδαμε τη Στέλλα να μπαίνει στο κρησφύγετο του Καραπάνου με την εν λόγω κουκούλα.

Κάποιοι λοιπόν θυμήθηκαν την... επική σκηνή από το σίριαλ Κωνσταντίνου και Ελένης που μάλιστα έβαλαν δίπλα δίπλα συγκρίνοντάς την και συνεχίζοντας το... τρολάρισμα.

Δεν χρειάζεται να πούμε τι έγινε από σχόλια στο Twitter. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved